3060'lı laptop (monster olmasın)

kanka niye monster olmasın monster mis gibi marka servisi de bayağı iyi hem de türk markası? Türk markası varken başka markalara neden para kazandırasın bence monster bak

• Hahaha
Reaksiyonlar: Reav
kanka niye monster olmasın monster mis gibi marka servisi de bayağı iyi hem de türk markası? Türk markası varken başka markalara neden para kazandırasın bence monster bak
Internette cok fazla kotu yorumlari var ve serivi o kadar da iyi degil sahsen sirf turk markasi diye en az 20k parayi cope atmak istemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üniversite için istanbula gidiyorum laptop istiyorum.
Butce verebilir misiniz

Kanka adam nasıl yumurta pişirmek için leptop istemiyor gezecek serin olacak

Monsterın serviside kendiside berbat çok nadir modelleri hariç
Bilip bilmeden konuşmayın bir de türk markasından başka markaya para kazandırmayı diyorsun işini kaliteli yapsalar kazanırlar

Üniversite için istanbula gidiyorum laptop istiyorum.
Bütçen kaç para kanka ?

Kanka iyi misin

Tongfang monster,gp76 kasa monster bakabilirsin.
Clevo bencede pek yakın bakmıyorum

Internette cok fazla kotu yorumlari var ve serivi o kadar da iyi degil sahsen sirf turk markasi diye en az 20k parayi cope atmak istemem

Butce verebilir misiniz
Abdullah reisin son insta gönderimine bak 16.5 a rtx 3050 var fiyatı iyi zorlamak istemezsen onu al zorlamak istersen Max bütçe ne kadar
40k'ya çıkabilirim 3070i zorlarsak o da olur

Geri