Internette cok fazla kotu yorumlari var ve serivi o kadar da iyi degil sahsen sirf turk markasi diye en az 20k parayi cope atmak istememkanka niye monster olmasın monster mis gibi marka servisi de bayağı iyi hem de türk markası? Türk markası varken başka markalara neden para kazandırasın bence monster bak
Butce verebilir misinizÜniversite için istanbula gidiyorum laptop istiyorum.
Monster kaliteli değil bence. Makinaları kendileri üretmiyorlar zaten.kanka niye monster olmasın monster mis gibi marka servisi de bayağı iyi hem de türk markası? Türk markası varken başka markalara neden para kazandırasın bence monster bak
Clevo monster alırsa laptopta tövbe eder . Thongfang olanlar çok pahalı .kanka niye monster olmasın monster mis gibi marka servisi de bayağı iyi hem de türk markası? Türk markası varken başka markalara neden para kazandırasın bence monster bak
Bütçe ?Üniversite için istanbula gidiyorum laptop istiyorum.
Kanka adam nasıl yumurta pişirmek için leptop istemiyor gezecek serin olacakkanka niye monster olmasın monster mis gibi marka servisi de bayağı iyi hem de türk markası? Türk markası varken başka markalara neden para kazandırasın bence monster bak
Monsterın serviside kendiside berbat çok nadir modelleri hariçkanka niye monster olmasın monster mis gibi marka servisi de bayağı iyi hem de türk markası? Türk markası varken başka markalara neden para kazandırasın bence monster bak
Bütçen kaç para kanka ?Üniversite için istanbula gidiyorum laptop istiyorum.
Abdullah reisin son insta gönderimine bak 16.5 a rtx 3050 var fiyatı iyi zorlamak istemezsen onu al zorlamak istersen Max bütçe ne kadarÜniversite için istanbula gidiyorum laptop istiyorum.
Kanka iyi misinkanka niye monster olmasın monster mis gibi marka servisi de bayağı iyi hem de türk markası? Türk markası varken başka markalara neden para kazandırasın bence monster bak
Olabilir 3060 almak istiyorsa 27 28kya kadar çıkması lazımAbdullah reisin son insta gönderimine bak 16.5 a rtx 3050 var fiyatı iyi zorlamak istemezsen onu al zorlamak istersen Max bütçe ne kadar
Internette cok fazla kotu yorumlari var ve serivi o kadar da iyi degil sahsen sirf turk markasi diye en az 20k parayi cope atmak istemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Butce verebilir misiniz
40k'ya çıkabilirim 3070i zorlarsak o da olurAbdullah reisin son insta gönderimine bak 16.5 a rtx 3050 var fiyatı iyi zorlamak istemezsen onu al zorlamak istersen Max bütçe ne kadar
Abdullah reisin insta hikayede 3070 var fiyatı muq ona bak hb de40k'ya çıkabilirim 3070i zorlarsak o da olur
Biskolata erkeği yagli @Abdullah HacıgülOlabilir 3060 almak istiyorsa 27 28kya kadar çıkması lazım
Aga meraktan soruyorum o kapak fotoğrafı ne