Deprem olucak mı sizce?

Reaksiyon skoru
762
1.bölge 2.bölge
1000051448.jpg

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Pek anlamam bunlardan ama Meraktan Türkiyenin deprem geçmişine baktım. Her 5 senede bir ülkenin herhangi bir yerinde ciddi deprem oluyor. Her zaman hazırlıklı olmak lazım. Dünya üzerinde şu depremi bir biz felaket olarak yaşıyoruz. Diğer ülkelerde adamlar normal bir doğa olayı diye geçiriyorlar. 7 üzeri deprem oluyor adamlar telefondan kafasını kaldırmıyor.

Öyle veya böyle olacak kaçarı yok. Fay hattının üzerinde oturup deprem olmamasını bekleyecek kadar beyin eksikliği olan bir halkımız olduğunu biliyorum fakat maalesef, burası bir deprem ülkesi ve buna artık alışmamız lazım.

Öyle veya böyle olacak kaçarı yok. Fay hattının üzerinde oturup deprem olmamasını bekleyecek kadar beyin eksikliği olan bir halkımız olduğunu biliyorum fakat maalesef, burası bir deprem ülkesi ve buna artık alışmamız lazım.
Deprem korkusu yaşayan tek ülkeyiz yakında dünyada Türklerin nesli tükenecek işsizlikten intihar edenler göçmenler tarafından katledilenler depremden şehit olanlar krizden ülkeyi terk eden öğrenciler doktorlar vb

Deprem korkusu yaşayan tek ülkeyiz yakında dünyada Türklerin nesli tükenecek işsizlikten intihar edenler göçmenler tarafından katledilenler depremden şehit olanlar krizden ülkeyi terk eden öğrenciler doktorlar vb
İmkansız.Hiç bir arapın Türkü öldürmeye hakkı yok dedi&in senaryoda ölecek olan varsa araplardır.

Valla ben her elektrik gittiğinde yada telefon 3g çektiğinde şüpheleniyorum

Türkiyede deprem: Terör örgütlerinden daha fazla can alındı 1 2 ay bile geçti devlet durumu toparlayamadı :((
Gelişmiş ülkelerde: Karın dolu yağması kadar kötü bir olay.

Bir İstanbul depremiyle Türkiye çöker, hatta bazı düşman ülkelerimiz bunu fırsat bilip işgale girişebilirler. Türkiye'deki neredeyse bütün markalarının merkez yeri İstanbul'da. Uzun zamandır İstanbul depremine halen önlem alınamıyor. Bu en son olan Şubat depremi bize bi nevi uyarıydı aslında. Asıl büyük tehlike 7-8 yıl sonra olacak gibi.

Türkiyede deprem: Terör örgütlerinden daha fazla can alındı 1 2 ay bile geçti devlet durumu toparlayamadı :((
Gelişmiş ülkelerde: Karın dolu yağması kadar kötü bir olay.
Allahtan geliyor diyorlar kader diyorlar ya gülüyorum imalı imalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir İstanbul depremiyle Türkiye çöker, hatta bazı düşman ülkelerimiz bunu fırsat bilip işgale girişebilirler. Türkiye'deki neredeyse bütün markalarının merkez yeri İstanbul'da. Uzun zamandır İstanbul depremine halen önlem alınamıyor. Bu en son olan Şubat depremi bize bi nevi uyarıydı aslında. Asıl büyük tehlike 7-8 yıl sonra olacak gibi.
Zaten işgal edildi kine türk bulmak zor bir çok yer araplara da satıldı bakarsın depremden sonra araplar kendi binalarını ekerler belkide onlarda depremi bekliyordur

Geri