🔴Tokat'ta 5.5 Büyüklüğünde Deprem !

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,163
🔴AFAD verilerine göre saat 3:35 itibari ile Tokat Niksar merkezli 5.5 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Deprem çevre illerden şiddetli şekilde hissedildi. Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.

Ben giresundayım kafayı tam koydum az bi uyuyayım dedim bi anda sallanmaya başladı jöle gibi
kasa kafama düşüyordu yataktan zor fırladım valla
Geçmiş olsun, dikkatli olun.

Geçmmiş olsun Tokatlılar

Geçmiş olsun, dikkatli olun.
Dikkatli olalımda o anki depremde yaşanacak olandan kaçma ihtimalimiz yok 5.kattan uçamam yani ben kaçsam babannem nabacak zor valla doğal afet çok sıkıntı Allâh hepimizin yardımcısı olsun

Dikkatli olalımda o anki depremde yaşanacak olandan kaçma ihtimalimiz yok 5.kattan uçamam yani ben kaçsam babannem nabacak zor valla doğal afet çok sıkıntı Allâh hepimizin yardımcısı olsun
Ev içerisinde babannenizle kolay erişebileceğiniz güvenli bir hayat üçgeni alanı oluşturun hocam. Tekrar geçmiş olsun, artçılar oluyor sanırım.

Dün doğum günümdü gün içinde elimde tuttuğum kase düştü üstüm başım çorba oldu ketçap üstüme patladı gecesinde deprem oldu korkuyorum ldlflffş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Havada imha ettiler. Gündeme düşmesini bekliyorum. Millet bi girsin bakalım :D
İstanbul'dan kaçıyoruz deprem korkusundan fay hattı olmayan Karadeniz'de yakalanıyoz kader abi 😀

Son düzenleme:
Havada imha ettiler. Gündeme düşmesini bekliyorum. Millet bi girsin bakalım :D

Toplumu paniğe sevk etmek mi ne öyle bir şeyden soruşturma açmışlar. Doğa olayıymış füze değilmiş. :)

samsundayım ben öyle bi hissettim ki yani hayatım boyunca bu kadar depremi hissettim,yatak resmen sol sağa doğru kuvvetle sallanıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,135
Üyeler
192,618
Son üye
kqfkqs
Geri