-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,163
Ben giresundayım kafayı tam koydum az bi uyuyayım dedim bi anda sallanmaya başladı jöle gibiAFAD verilerine göre saat 3:35 itibari ile Tokat Niksar merkezli 5.5 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Deprem çevre illerden şiddetli şekilde hissedildi. Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.
Dikkatli olalımda o anki depremde yaşanacak olandan kaçma ihtimalimiz yok 5.kattan uçamam yani ben kaçsam babannem nabacak zor valla doğal afet çok sıkıntı Allâh hepimizin yardımcısı olsunGeçmiş olsun, dikkatli olun.
Ev içerisinde babannenizle kolay erişebileceğiniz güvenli bir hayat üçgeni alanı oluşturun hocam. Tekrar geçmiş olsun, artçılar oluyor sanırım.Dikkatli olalımda o anki depremde yaşanacak olandan kaçma ihtimalimiz yok 5.kattan uçamam yani ben kaçsam babannem nabacak zor valla doğal afet çok sıkıntı Allâh hepimizin yardımcısı olsun
www.instagram.com
Havada imha ettiler. Gündeme düşmesini bekliyorum. Millet bi girsin bakalımAdana'ya bişey yolladılar haberiniz olsun. İncirlik üssünden siren sesleri duyuluyor patlama oldu Adana da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Kaybolmadan önce Instagram'da Los Adanas'in bu hikayesini izle.
690K Takipçi, 51 Takip, 13K Gönderiwww.instagram.com
İstanbul'dan kaçıyoruz deprem korkusundan fay hattı olmayan Karadeniz'de yakalanıyoz kader abiHavada imha ettiler. Gündeme düşmesini bekliyorum. Millet bi girsin bakalım![]()
Havada imha ettiler. Gündeme düşmesini bekliyorum. Millet bi girsin bakalım![]()