Bazi uyelerin garipligi

WörWind

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,957
Foruma normalde 2021 den beri uyeyim. Fakat su son 1 ayda olabildigince aktif olmaya calistim. Ve cidden hani bazen biktiriyorlar insani. Yani nasil diyeyim sirf AMD onermedigim icin linc edilmem mi dersin fikrime ters dustukleri icin bana adam degilsin ve egolusun denmesi mi dersin hangisinden baslasam bilemiyorum. Crack konusu da apayri bir sey zaten ben hayatim boyunca minecraft haric crack oyun oynamamisimdir. Ama yani crack kullanan kullanir bu bizi ilgilendirmez ki. Yani adamin belki oyun alacak butcesi yoktur bunu bilemezsin. He belkide vardir ama yine de kullaniyordur bundan bize ne ki kullanan kullanir he etik degildir tamam fakat dedigim gibi bu durumu dile getirmek bize dusmez diye dusunuyorum. Bunu genel olarak biktigim icin yaziyorum bu arada hani tek bir sahisa ozel degil bu dediklerim. Bunun disinda bu forumda olmasa bile mesela adam bir urun atiyor diyorum ki hayir bu alinmaz bu fiyata cok daha iyisi var. Sonra onunla tartismaya gir falan bikiyor insan. He ben bilip bilmemeye laf etmiyorum bende bilgili degilim zaten benimde bilmeyerek yorum yaptigim konular var fakat bir konuda bilmeyerek yorum yaptin diyelim bunu kabullenmek gerek yani ozur dile gec niye bu kadar zor bi durum anlayamiyorum. Bunlarin disinda herseye muhalefet olmaya calisan bir kesim de var. Yani neden kaos cikarmaya calisiyorsun ki yorum yapma gec. Ayrica bir cok fanboy mevcut bunu cidden soyleyebilirim ama dedigim gibi bunlar bu foruma ozel olan seyler degil. Yani anlamiyorum sirf sen o urunu kulaniyorsun diye o urun iyi olmuyor insanlarin kendisini avutmasini anlayamiyorum ben. He dersin ki bunu bunu kullaniyorum memnunum dersin fakat daha iyi bir oneri olunca da halen daha savunmaya devam etmek cok sacma bir sey bence. Zaten bugun ustte anlattigim gibi tartismak nedir bilmeyen insanlar tarafindan karakterime de laf yedim ustune. He bu bana koyar mi? Koymaz daha dogurusu kimseye koymaz tanimadigin bir insan sana kufur bile etse ne ki yani birsey oldugu yok fakat bikiyor insan bir sure sonra. Sizlerin de dusuncelerinizi merak ederim.

Sizlerin de dusuncelerinizi merak ederim.
Bahsettiğiniz bu şekile itamlar yapanlara karşı, örnek ;
ikrime ters dustukleri icin bana adam degilsin ve egolusun
Bende onlarla aynı tavırı takınıyorum, etkiye tepki çünkü yetkisi olanlar pek fazla bu konularla iglienmiyorlar. Kitle olarak bir markaya takık olanlar çok sinir bozucu ve laftan anlamaz insanlar oluyor.

Bahsettiğiniz bu şekile itamlar yapanlara karşı, örnek ;

Bende onlarla aynı tavırı takınıyorum, etkiye tepki çünkü yetkisi olanlar pek fazla bu konularla iglienmiyorlar. Kitle olarak bir markaya takık olanlar çok sinir bozucu ve laftan anlamaz insanlar oluyor.
Fanboyluktan bahsediyorsaniz o konuda haklisiniz ama insanlarin karakterine laf demeye gerek yok bence.

Fanboyluktan bahsediyorsaniz o konuda haklisiniz ama insanlarin karakterine laf demeye gerek yok bence.
Bana adam değilsin diyen birine cevap vermezsem asıl o karakterime hakarettir, biri kim oluyorda böyle diyor, eğer öyle diyorsa cevabını alacak.

Bana adam değilsin diyen birine cevap vermezsem asıl o karakterime hakarettir, biri kim oluyorda böyle diyor, eğer öyle diyorsa cevabını alacak.
Yok hocam anlayamadik birbirimizi o konuda haklisiniz tabi ki kim o sekil bir itham da bulunuyor ise cevabini alir zaten.

Eli klavyeye erişen herkesin sebebi olmasa bile bir şeyler yazdığı bir zaman.
Sırf yazmak için yazan bir kitle var. Yapacak bir şey yok. Ben engelliyorum direkt. Engelli listemde az önce saydım 90 kişi var.

Eli klavyeye erişen herkesin sebebi olmasa bile bir şeyler yazdığı bir zaman.
Sırf yazmak için yazan bir kitle var. Yapacak bir şey yok. Ben engelliyorum direkt. Engelli listemde az önce saydım 90 kişi var.
Bende o kadar olmasa da var yine biraz valla bikiyor insan bir sure sonra hatta simdi birkac kisi daha engellemeye gidiyorum ugrasamayacagim valla en mantiklisi engellemek.

Ya dediğim gibi uğraşmaya gerek yok. Muhatap olmak istemediğim kişileri direkt engelliyorum.
Yani niye kendi keyfimi kaçırayım ki? Ne gerek var?
Oyle cidden ya ugrasmaya degmez gercek hayatta tanimadigim biri icin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Simdi saydim 9 tane olmus kara listede muhtemelen gun gectikce artar bu sayi ben aktifligimi korudugum surece.

Son düzenleme:
hocam merhaba bende aktif bir üye sayılırım ama son 1 ayda sizin kadar hüsrana uğrayan birini görmedim ama bu forum her zaman böyle yani amd nvidia konusuna girsen biri zaten mis gibi kart ooo der diğeri oyun 20 kere çöktü leş kart der yani o konuya mesaj yazdığınız zaman sallayın birde benimde hatalıca bir yorumum oldu adama özür diledim ama adam diretti e o halde bende direttim tartışma çıktı adama sordum sen kendini ne zannediyon kendine ne görev verdin vs. adam diyorki görevim sizin gibileri arındırmak ( onun gibi bişey söylemişti adamın kendine görev verdiği belli ) . Bunun dışında konu açmak için konu açan canı sıkıldığı zaman boş boş yazanlarda var onlara laf et işte sizene açaraım , yazarım la bari yazdığında biraz kalite olsa değer olsa işte ne desek boş bu forum hep böyleydi

hocam merhaba bende aktif bir üye sayılırım ama son 1 ayda sizin kadar hüsrana uğrayan birini görmedim ama bu forum her zaman böyle yani amd nvidia konusuna girsen biri zaten mis gibi kart ooo der diğeri oyun 20 kere çöktü leş kart der yani o konuya mesaj yazdığınız zaman sallayın birde benimde hatalıca bir yorumum oldu adama özür diledim ama adam diretti e o halde bende direttim tartışma çıktı adama sordum sen kendini ne zannediyon kendine ne görev verdin vs. adam diyorki görevim sizin gibileri arındırmak ( onun gibi bişey söylemişti adamın kendine görev verdiği belli ) . Bunun dışında konu açmak için konu açan canı sıkıldığı zaman boş boş yazanlarda var onlara laf et işte sizene açaraım , yazarım la bari yazdığında biraz kalite olsa değer olsa işte ne desek boş bu forum hep böyleydi
2021 zamani mesaj yazmasam da bence o zamanlarin kalitesi gayet guzeldi onun disinda katiliyorum fakat bu tarz uyeler ne yazikki her forumda bulunuyor tek bu foruma ozel oldugunu dusunmuyorum. Ayrica ozur dilemenize ragmen diretmesi kendi bilecegi is ne uzatiyorsun ki adam ozur dilemis begeni at gec iste
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kadar husrana ugrayan var midir bilmiyorum belkide cidden cok aktif oldugumdandir. Temmuzun ortasinda 500 kusur mesajim vardi sanirim. Dedigim gibi belki de cok fazla konuya yardimci olmaya calistigim icin daha cok insan ile tartismaya girdim.

Geri