Proton Mail güvenilir midir? 📧

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,353
Arkadaşlar tüm gmail hesaplarımı proton'a aktarmayı düşünüyorum. İnternetten baya bi baktım güvenilir vs. diyor ama siz ne düşünüyorsunuz. Kullanıp tecrübe eden var mı? İleride bi şirketleşme sürecine vs. girsem sorun olur mu gmailin veri toplaması çok rahatsız ediyor.

Evet, İsviçreli şirket zaten.
Hocam iyi yorumlar zaten çok daha fazla ama ekşi de bu tarz şeyleri de gördüm ne yapsam bilemedim.
Screenshot_97.png
Screenshot_128.png

Açıkçası illegal hiç bi şey yapmayacağım için bi sorun olmaz gibi geliyor ama gmailden farkı vardı hani. Domaini daha hoş geliyor ve istediğim ad soyadı alabiliyorum daha kısa mail adresi mümkün oluyor. İleride reklam olsun sosyal medyayla ilgili olsun e-ticaret için de kullanmayı düşünüyorum ama işte emin olamadım.

Hocam iyi yorumlar zaten çok daha fazla ama ekşi de bu tarz şeyleri de gördüm ne yapsam bilemedim.

Açıkçası illegal hiç bi şey yapmayacağım için bi sorun olmaz gibi geliyor ama gmailden farkı vardı hani. Domaini daha hoş geliyor ve istediğim ad soyadı alabiliyorum daha kısa mail adresi mümkün oluyor. İleride reklam olsun sosyal medyayla ilgili olsun e-ticaret için de kullanmayı düşünüyorum ama işte emin olamadım.
Proton maili güvenmediğim sitelerde kullanıyorum zaten gizlilik anlamında çok iyi güvenilir bir mail sağlıyıcısı

Arkadaşlar tüm gmail hesaplarımı proton'a aktarmayı düşünüyorum. İnternetten baya bi baktım güvenilir vs. diyor ama siz ne düşünüyorsunuz. Kullanıp tecrübe eden var mı? İleride bi şirketleşme sürecine vs. girsem sorun olur mu gmailin veri toplaması çok rahatsız ediyor.
Uzun zamandır kullanıyorum, tavsiye ederim. Ama ücretsiz versiyonda depolama sınırı var

Eğer soyadınızın üzerinde domain alma şansınız varsa direk alın. Bende kendi soyadıma alacaktım. Çoktan alınmış. Alınmamış ise düşünmeden alın. İleride alamazsınız.

Eğer soyadınızın üzerinde domain alma şansınız varsa direk alın. Bende kendi soyadıma alacaktım. Çoktan alınmış. Alınmamış ise düşünmeden alın. İleride alamazsınız.
[email protected] diye mi kastediyorsunuz? Yoksa [email protected] gibi mi? İlkini diyorsanız onu denedim çok hoşuma gitti ama alınmış ben de soyadımın sonuna bi harf daha ekleyip yaptım.

Dostlar güncelleme yapayım: çok fazla mail hesabım vardı bunları da protona geçirecektim. 3 veya 4 hesabımı da protona geçirdim daha fazlasına izin vermiyodu. İlerleyen zamanlarda hesabıma giriş yapamadım. Birden fazla hesap yasakmış. Beni banlamış oldular. Yasaksa neden hesap eklememe izin veriyor onu da anlamış değilim saçmaydı orası. Her neyse, benim bilgilerim içeride kalmış oldu. Sosyal medya hesaplarımın mailini değiştirmem için doğrulama gerekiyordu ama mailim proton olduğu için doğrulayamıyordum. Bunu protonun iletişimine yazdım bana dönüş yaptılar. Başta olmaz dediler sonra çıkıştım nasıl şirketsiniz siz ayaklarına girdim, en azından belli bi süre erişim verip sonra kapatın ki hesaplarıma başka maile geçiş yapayım dedim. En sonunda dönüş yapıldı 3 gün süreniz var sonrasında hesaba erişiminizi kaybedeceksiniz yazdılar. Ben de sorunu çözmüş oldum. Şu anda bana gmail üzerinden mail geliyor arada protonmailden 1 mesajınız var diye yani bi hesabım orda kalmış. Bari havaya uçursunlar hesabı, hala duruyor ama erişemiyorum. Mail değişterecek arkadaşlar birden fazla hesap isiyorsanız proton tercih etmeyiniz.

Geri