ekran kartı boşta 50 - 53 derece arasında

axion55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
698
geçen gün sistemi montajladım herşeyini ilk açtıgım 2 gün 38 - 44 derece arasındaydı şimdide boşta 50 derecelerde furmark testinde full yükte 64 ü gördü en fazla msi rtx 3060ti gaming x trio 3 fanlı model var bu degerler normal mi boşta 50 leri görmesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

furmark testi yaptım şimdide 38 e düştü testten sonra dalgamı geçiyor ne

geçen gün sistemi montajladım herşeyini ilk açtıgım 2 gün 38 - 44 derece arasındaydı şimdide boşta 50 derecelerde furmark testinde full yükte 64 ü gördü en fazla msi rtx 3060ti gaming x trio 3 fanlı model var bu degerler normal mi boşta 50 leri görmesi

furmark testi yaptım şimdide 38 e düştü testten sonra dalgamı geçiyor ne
Oyunda çıktıktan sonra 45-50 derece oluyor ondandır.

valla anlamadım hocam neden böyleki sizde msi gaming x bide fanlar dönüyormu
sanırsam belli bi yere gelmeden dönmüyor bi kere kasa açıkken furmark yapmıştım bi yere gelince baslamıstı dönmeye dünde pc formatlayıp biosu güncelledim son sürüme

Oyunda çıktıktan sonra 45-50 derece oluyor ondandır.
valla anlamadım bu işten bişey valoranttaydım dedigin gibi

sanırsam belli bi yere gelmeden dönmüyor bi kere kasa açıkken furmark yapmıştım bi yere gelince baslamıstı dönmeye dünde pc formatlayıp biosu güncelledim son sürüme

valla anlamadım bu işten bişey valoranttaydım dedigin gibi
Merak etme yükte 64 dereceyse sorun yoktur. Benimde yükte 64-65 derece sabah kalktığımda 35 derece oluyor bazen öğlen 42-43 oluyor normaldir

sıcaklıkmı 2.e lmi ekran kartı
0 aldım hepsi buradadan kendi resmi satıcısından istanbul tamam cok sıcakta ne bilim acaba kasanın etrafı bi tık kapalı ondanda olaiblir mi

Merak etme yükte 64 dereceyse sorun yoktur. Benimde yükte 64-65 derece sabah kalktığımda 35 derece oluyor bazen öğlen 42-43 oluyor normaldir
dedigin gibi oldu aynı sabah 35 dereceydi öglen valo girdim valoda 50 derece oldu cıktım 50 de kaldı öyle youtubede video izliyordum sade bi furmark testi yaptım gene 38 lere düştü

Sıcaklık değerleriniz gayet normal, panik yapacak bir durum yok. Gerek havanın sıcak olması, gerek oyun içerisinde yorulmasından kaynaklı ısınmasından dolayı bu sıcaklıklar gayet normal. Hele ki kasa iyi bir hava akışı sağlayamıyorsa bu değerleriniz son derece iyi. Full yükte 80 dereceleri geçmiyorsa sorun yoktur.

Sıcaklık değerleriniz gayet normal, panik yapacak bir durum yok. Gerek havanın sıcak olması, gerek oyun içerisinde yorulmasından kaynaklı ısınmasından dolayı bu sıcaklıklar gayet normal. Hele ki kasa iyi bir hava akışı sağlayamıyorsa bu değerleriniz son derece iyi. Full yükte 80 dereceleri geçmiyorsa sorun yoktur.
full yükte 60 ları gördükde kasa yıda yeni aldım dark flash 431 ve içinde 8 adet rgb fan 1 tanede kule tipi işlemci fanı var buz gibi esiyo kasanın içi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,413
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri