evet 0 kullanım fanlar kapalı
Hayır. Demek istediğim MSI Afterburner'daki değerler tam mı gösteriyor boşta olmasına rağmen.
evet 0 kullanım fanlar kapalı
pump out olduysa mesela mx4 le olduysa mx6 denemek mantıklı değil mi daha yoğun oDaha iyi olmuyor ama. Pump out ihtimali çok az termal macunu sürersin 1 hafta sonra aynı sıcaklıklara çıkar ama termal oedde öyle bir ihtimal Yok
evet boşta ama sanki ağır oyun oynuyorum gibi ama sabit hiç düşmüyorHayır. Demek istediğim MSI Afterburner'daki değerler tam mı gösteriyor boşta olmasına rağmen.
Hiçbiri faz değişimli kadar iyi sonuç vermeyecektirpump out olduysa mesela mx4 le olduysa mx6 denemek mantıklı değil mi daha yoğun o
evet boşta ama sanki ağır oyun oynuyorum gibi ama sabit hiç düşmüyor
böyle anlıkO yüzden ısınıyor. Görev yöneticisinden GPU kullanan uygulamalara bak. Video izliyorsan GPU kullanıyor. O da yapabilir.
Bunu bende yaşamıştım. 2 sene önceki konum.
Edge kullanıyorum. Forum sayfaları, Google arama motoru, YouTube Music gibi yerler açık ama çektiği watt 100'ü geçiyor, bu yüzden kart da ısınıyor. Şu an bu yazıyı yazıyorum bir şey yapmıyorum ekranı takip ettiğim de 25 civarı gezerken arada bir 100'e fırlıyor. Bu şekilde oyun oynamadan bile elektrik faturasını yükseltir bu kart. GTX 1650 kullanırken oyunda, yükte bile 75W çekiyordu. Bu boşta bile o kartı geçiyor. Bir çaresi olabilir mi bu sorunun?
![]()
- AirLife
- Cevaplar: 9
- Forum: Ekran Kartı
böyle anlık
3-4 gün önceden farklı hiçbir şey yapmıyorum hatta valorantta 49 derecede falan oynuyordum şu an boşta 54 görev yöneticinde 0 görünüyor kullanım siz nasıl çözdünüz acabaEvet dediğim gibi. Boşta kullanıyor değerleri, o yüzden ısınıyor. Bu dereceler normal bu kullanıma göre. O yüzden bu kullanımın kaynağını bulmak lazım.
3-4 gün önceden farklı hiçbir şey yapmıyorum hatta valorantta 49 derecede falan oynuyordum şu an boşta 54 görev yöneticinde 0 görünüyor kullanım siz nasıl çözdünüz acaba
dün 1 temmuzda geleni kurmuştumDriver güncelleme bekleyebilirsin ya da farklı sürüme geçip deneyebilirsin.
Ben satıp, başka kart alarak çözdüm.![]()
dün 1 temmuzda geleni kurmuştum
bir öncekinde sorun yoktu deneyimFarklı bir driver ile dene. Sürüm düşür.
bir öncekinde sorun yoktu deneyim