Bu sitedeki oyunlar neden ucuz ?

Deniz....

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Bu sitede beyond two souls ve Detroit oyunları alıcam steamde iki oyunu 700₺ gibi bir fiyata alabilirken bu sitede bahsettiğim iki oyun toplam 100₺ ye.Oyunlar Steam/Epic games e kod olarak ekleyebiliyormuşuz.Bazı sorularım var.
Fiyatlar neden bu kadar uygun ?
Oyunları normal bir şekilde oynayabiliyormuyuz bir sıkıntı çıkmasın?

Bu sitede beyond two souls ve Detroit oyunları alıcam steamde iki oyunu 700₺ gibi bir fiyata alabilirken bu sitede bahsettiğim iki oyun toplam 100₺ ye.Oyunlar Steam/Epic games e kod olarak ekleyebiliyormuşuz.Bazı sorularım var.
benim 100 liram gitti boşluğa ne gelen var ne giden

Son düzenleme:
ucuz etin yahnisi olmaz hocam

Türkçe dil desteği bile olmayan bir site nasıl Türk Lirasıyla ödeme alıyor hiç güvenilir değil.

humble bundledan kod alıp bir sürü oyun etkinleştirdim steamden. bugüne kadar bir sorun çıkmadı.

Forumda sitedeki oyunlar ve fiyatları hakkında bir sürü konu gördüm herkes şunu alıcam bunu alıcam diyordu.Siteden oyun alan varsa bilgilendirme yapabilir.

Forumda sitedeki oyunlar ve fiyatları hakkında bir sürü konu gördüm herkes şunu alıcam bunu alıcam diyordu.Siteden oyun alan varsa bilgilendirme yapabilir.
Ben aldım 100 liralık ama para uçtu oyunları satın aldığım dahi gözükmedi

Ben az önce aldım mordhauyu. Kodu girdim steamden etkinleştirdim. Sadece etkinlestirirken mordhau (ru/cis) yazıyordu

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
humblebundle güvenilir bir sitedir. Ekonominin iyi olduğu zamanlarda daha ucuz olduğu için sık sık buradan alırdım oyunlarımı ve defalarca ücretsiz oyunda verdi

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
Site guvenilir 2 gunde bayağı oyun aldım ve indirim konusu açtım site dolar bazli normalde steamden pahalı satıyorlar hata oldu galiba 2 gundur ucuzluk var alırken hata yaşayanlar hesabını dogrulamamistir veya kredi karta kullanmamıştır visa ile 5 oyunda gram sorun yaşadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,305
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri