Starfield oynatır mı

Kaan31

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196
R7 6800h rtx3050ti 16gb rame sahibim laptop bu sistemle lowdada olsa starfield akıcı şekilde oynayabilir miyim

Oynatır.

Optimizasyon pek yapmıyorlar, oyunu o konsolda çalışacak şekilde ayarlıyorlar. Tebi ek olarak konsollarda Windows gibi arka planda oyun hariç programlar olmuyor ama onun aşırı etkisi olmuyor.
Konsollar çok farklı hocam pc ile karșılaștırmak mantıksız.

Konsollar çok farklı hocam pc ile karșılaștırmak mantıksız.
İçinde bilgisayar işlemcisi ve bilgisayar grafik birimi olan cihazlar bunlar. Sadece RAM konusu biraz farklı konsolda. Genelde kıyaslama yapmak doğru sonuç veriyor. Tabi bazı firmalar çöp PC portları yapıyor o zaman PC performansı dibe vuruyor o ayrı.

İçinde bilgisayar işlemcisi ve bilgisayar grafik birimi olan cihazlar bunlar. Sadece RAM konusu biraz farklı konsolda. Genelde kıyaslama yapmak doğru sonuç veriyor. Tabi bazı firmalar çöp PC portları yapıyor o zaman PC performansı dibe vuruyor o ayrı.
Dostum sana şöyle diyeyim ps3'ün işletim sistemi 900 mb falan windows 20 gb.Ps3'ün rami 256 mb gta 5 kaldırabiliyor 4 gb ramli bir pc ise zar zor kaldırabilir konsollarla pc yi karşılaştırma.Hem konsollar hemde oyunları özel olarak optimize ediliyor.

Dostum sana şöyle diyeyim ps3'ün işletim sistemi 900 mb falan windows 20 gb.Ps3'ün rami 256 mb gta 5 kaldırabiliyor 4 gb ramli bir pc ise zar zor kaldırabilir konsollarla pc yi karşılaştırma.Hem konsollar hemde oyunları özel olarak optimize ediliyor.
PS3 de bilgisayar mimarisi yok, orası ayrı değerlendirilir. PS4 ve Xbox One dan sonra bilgisayar donanımları kullanmaya başladılar, RAM erişimi biraz farklı sadece.

PS3 de bilgisayar mimarisi yok, orası ayrı değerlendirilir. PS4 ve Xbox One dan sonra bilgisayar donanımları kullanmaya başladılar, RAM erişimi biraz farklı sadece.
Bro sence 2014'de çıkan alete nasıl hala oyun çıkabiliyor 60 fps dalga mı geçiyorsun.

Hangi ağır oyun 60FPS çıkıyor? Adamlar eski nesilde 720P 30FPS ye kadar düştü bazı oyunlarda.
Çıkan var ağır oyunlarda haklısın eski cihaz sonuçta yapacak bir şey yok seninle tartışmayacağım konsollar oyun için optimize edilen cihazlar ve pc ile karşılaştırıyorsun neden yaptığını bilmesemde.Pc mimarisi dedin Ps4 8 Çekirdekli AMD Jaguar x86-64 İşlemci kullanıyor konsol için özel üretilen bir işlemci Amd pc yede parça üretiyor diye Ps4 e ürettiği parça pc parçası olmuyor onu anla.

Geri