Yusufx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,211
Tamda yeriydibeylwr poco f5 mi sizce ikinci el s22 mi
Tamda yeriydibeylwr poco f5 mi sizce ikinci el s22 mi
s22beylwr poco f5 mi sizce ikinci el s22 mi
yok dedi zararlı ilerde anlarsın deidm olmaz 3 yıldır yapıyom aktif kalmak lazım belki ilerde yıldız olacam nerden biliyor jonny sins gibi kardeşim türk gururu olacam allah allahKurşat reis sanada yardımcı oldumu?
Bu devirde ikinci el telefon alınmaz. Kim bilir kaç defa ekran üzerinden mastürbasyon yapıldı. Yine de sen bilirsin tabibeylwr poco f5 mi sizce ikinci el s22 mi
hocam konuyu dağıtmayın yardıma ihtiyacım varken sizin yaptığınız ayıp değil mibeylwr poco f5 mi sizce ikinci el s22 mi
bende 2. el kullanıyorum hocam hatasız boyasız mastürbasyonsuz bulundumu alınırBu devirde ikinci el telefon alınmaz. Kim bilir kaç defa ekran üzerinden mastürbasyon yapıldı. Yine de sen bilirsin tabi
Bıkana kadar yola devam asker. İşin sonucunda ya başarı yada başarısızlık var, ama savaşmazsan kazanamazsın. Tatakae o7hocam konuyu dağıtmayın yardıma ihtiyacım varken sizin yaptığınız ayıp değil mi
Hocam bizim verebileceğimiz tavsiyeler bu kadar gene istiyorsanız bi psikiyatriste başvurabilirsinizhocam konuyu dağıtmayın yardıma ihtiyacım varken sizin yaptığınız ayıp değil mi
Forumun psikiyatristi var Gizemli harf KHocam bizim verebileceğimiz tavsiyeler bu kadar gene istiyorsanız bi psikiyatriste başvurabilirsiniz
Hocam siz dürüst bir insan olabilirsiniz, ancak herkes öyle değil. Çoğu kişi bu kusurları saklayıp satışını gerçekleştiriyor. Güvenilir satıcıdan alınabilir.bende 2. el kullanıyorum hocam hatasız boyasız mastürbasyonsuz bulundumu alınır
Güvenilir (hadım edilmiş) SatıcıHocam siz dürüst bir insan olabilirsiniz, ancak herkes öyle değil. Çoğu kişi bu kusurları saklayıp satışını gerçekleştiriyor. Güvenilir satıcıdan alınabilir.