Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
5 yıldır buralardayım ilk defa bu kadar utandım, yaş kaç bu arada dostum?

BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
her istediğinde bişey yap oyun oyna veya spor yap spor daha etkili olur

OPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSASAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOPJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOVVJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞJGSOPĞGDSAASAFSFSASAGHFDFDJDOPÇKUHDFIOFDAIPDSPJGJDJGSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞGDSAOSAOPOJPGDSAOJPĞAGDSOPJĞ
aga dalga geçmeyin :(

hocam yaptıktan sonra neden böyle bişey yaptım diye pişman oluyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en son sürüm
Sana önerebileceğim tek şey biraz daha İslam a yaklaş namaz kılmaya başla youtubeden sohbetler dinle biraz toparlanacaksin emin ol

5 yıldır buralardayım ilk defa bu kadar utandım, yaş kaç bu arada dostum?
utanacak ne var dostum yaşadığım sıkıntıdan kurtulmak istiyorum sadece

ben eskiden beri burdayım bakmayın hesabın bugün açıldığına bakmayın gmail değişti ilk defa böyle bişeyle karşılaştım helal olsun sana brom

Gerçekten burada insanlar olaya çok optimist bakıyorlar. Normalde silaha silahla karşılık verirsin. Papatya çayı ile değil.

Dostum bu da çok fazla hani desem 2 3 günde bir normal de günlük de ne bilim oyun falan oyna

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri