Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Abi millette ne biçim alet var benimki ölmüş ağlayanı yok. :kekw:

Günde 6 kez dediğine göre 3 kez sol, 3 kez sağı kullanıyordur. O yüzden fark etmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 kez de burna verdimi tamam zaten, ritüeli gerçekleştirebilir.
JHDSKFHSDFKHSDJSDLKFKJHVKJHESFAJKHSFDKJFDJHSFDJHFGDSHJSEDHJSFEKLJSFEKLNJDSFHJFDSXHLSDHLSEFTUHYREUHDSNJKXDFKJNXDFJKHDXFHUFSEHFESHFDSHFDSHIFEDSNBJGUHSKJBSUGSFDHBSEGIYSFEGISEFGDFSGBHSEFUISDFSEGFHJISHKJNREKGHEOSIGJSEOIHSLDINJFKSFHODSJFSFHSFHUSDHFSIDHFIUSDFIHSEDIUFHSDIFGHSGHAHIJFV

Kızın namus gider anında tarihe geçer
ADAM MASTÜRBASYONUN 50 TONU DİYE KİTAP YAZAR SDFHJDSGFHJHGFIJSDFHLKFDFSD

Günde 6 kez dediğine göre 3 kez sol, 3 kez sağı kullanıyordur. O yüzden fark etmez.

3 kez de burna verdimi tamam zaten, ritüeli gerçekleştirebilir.
evet 3 sağ 3 sol bir set tamamlanmış oluyor

• Hahaha
Reaksiyonlar: qnyb
bazen sevgilim olursa ona nasıl yaklaşacağım diye düşünüyorum yanlış bir hareket yapmaktan korkuyorum
kardeşim öncelikle kendine biraz güven böyle düşünme yaşın genç ve iradeyi öğreneceğin yaşlar bu yaşlar demir gibi iraden olmalı kendini sürekli zorla üşengeç olma soğuk suyla duş al işe gir çalış yorul işten çık spor yap daha da yorul aç kalmayı öğren kendini zorla iraden güçlendikçe böyle bağımlılıkları bırakmak daha kolay gelecek zor imtihanlar zor adamlar çıkarır kolay adam olma

kardeşim öncelikle kendine biraz güven böyle düşünme yaşın genç ve iradeyi öğreneceğin yaşlar bu yaşlar demir gibi iraden olmalı kendini sürekli zorla üşengeç olma soğuk suyla duş al işe gir çalış yorul işten çık spor yap daha da yorul aç kalmayı öğren kendini zorla iraden güçlendikçe böyle bağımlılıkları bırakmak daha kolay gelecek zor imtihanlar zor adamlar çıkarır kolay adam olma
abim adam hala lise 1 de sınıfta kaldı kaç kere

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre