Çözüldü✓ rx6400 model önerileri

SECTOSS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,125
merhaba sogutma olarak en iyi 6400 modellerı önerir misiniz? baska kart önerileri istemiyorum psu w ım düşük diye 6400 tercih edicem gönderilen modeller için şimididen tessekurler

Rx6400 alacaksın sonuçta. İsinan bir model olmadığı için çokta önemli değil en ucuz olanı al. Ama ben yinede 0 almanı önermem. Aşırı pahalı.

Rx6400 alacaksın sonuçta. İsinan bir model olmadığı için Ççkta önemli değil en ucuz olanı al. Ama ben yinede 0 almanı önermem. Aşırı pahalı.
ailem 2.ele karşı maalesef yoksa evet 4k ya daha ıyı kartlar var bılıyorum pekı asus dualle phoenıx arasında cok fark varmı aralarında 1.5k var degermı ben degmez dıye dusunuyorum phoneıx ın sogutma blogu kalın çünkü

merhaba sogutma olarak en iyi 6400 modellerı önerir misiniz? baska kart önerileri istemiyorum psu w ım düşük diye 6400 tercih edicem gönderilen modeller için şimididen tessekurler
Kasanız büyükse gigabyte tavsiye ederim, değilse sapphire veya diğer bilindik markaları tercih edebilirsiniz. XFX Swft 105'e ise çok ısınıyor diyorlar bilginize.

Kasanız büyükse gigabyte tavsiye ederim, değilse sapphire veya diğer bilindik markaları tercih edebilirsiniz. ''XFX Swft 105 de çok ısınıyor'' diyorlar bilginize.
xfx e bakmıyorum zaten suan phoenıx ıle dual arasındayım phoenıx daha mantıklı gelıyor ama cevap beklıyorum

xfx e bakmıyorum zaten suan phoenıx ıle dual arasındayım phoenıx daha mantıklı gelıyor ama cevap beklıyorum
Asus Dual daha iyi olur ama fiyat farkından dolayı phoenix'i daha mantıklı buldunuz sanırsam. Ben olsam bu bütçede 1000 Tl ile kartı sırf 8-10 derece daha serin tutmak için vermezdim, ucuz olanı alırdım.

Asus Dual daha iyi olur ama fiyat farkından dolayı phoenix'i daha mantıklı buldunuz sanırsam. Bu bütçede 1000 TL ile kartı sırf 8-10 derece daha serin tutmak için ben olsam vermezdim, ucuz olanı alırdım.
evet aralarında 1k var bence phoenıx daha mantıklı hem 6400 ısınmadıgı hem phoenıx sogutma blogu kalın

En ucuz Sapphire var galiba. Al gitsin zaten ısınan bir kart değil. Ama aileni bir sekilde ikna et çünkü gerçekten sıfır fiyatları aşırı yüksek. 2. Elden param güvende ile alırsan ailen izin verir bence. Tertemiz kfg'li kartlar var.

En ucuz Sapphire var galiba. Al gitsin zaten ısınan bir kart değil. Ama aileni bir sekilde ikna et çünkü gerçekten sıfır fiyatları aşırı yüksek. 2. Elden param güvende ile alırsan ailen izin verir bence. Tertemiz kfg'li kartlar var.
onuda denedım 3 gundur denedım olmadı hocam maalesef zaten sapphire ile phoneıx aynı fıyatta phoenıx daha mantıklı gıbı

Geri