🔥İndirim Amazon kalem indirimi

GreYs

80+
Reaksiyon skoru
7

Rotring Rapid PRO Mekanik Kurşun Kalem 270 tl indirime girmiş arkadaşlar kalem almayı düşünen varsa kaçırmasın derim kendim de kullanıyorum bayağı güzel kalem tavsiye ederim kalemin yazma hissiyatı vs çok hoş ve artı olarak sizi 10 15 sene götürecek ömürlük bir kalemdir kendisi.​

1693378739328.png

Rotring Rapid PRO Mekanik Kurşun Kalem 270 TL indirime girmiş arkadaşlar kalem almayı düşünen varsa kaçırmasın derim kendim de kullanıyorum bayağı güzel kalem tavsiye ederim kalemin yazma hissiyatı vs çok hoş ve artı olarak sizi 10 15 sene götürecek ömürlük bir kalemdir kendisi.​

Alıntıyı görüntüle
benmi yanlış görüyorum tek kalem 390 tl mi ?

Rotring Rapid PRO Mekanik Kurşun Kalem 270 TL indirime girmiş arkadaşlar kalem almayı düşünen varsa kaçırmasın derim kendim de kullanıyorum bayağı güzel kalem tavsiye ederim kalemin yazma hissiyatı vs çok hoş ve artı olarak sizi 10 15 sene götürecek ömürlük bir kalemdir kendisi.​

Alıntıyı görüntüle
Yok ihtiyar erkek adam 0.5 kullanır (!) oda indirimde değil.

0.5 rotring tikky aldım silgi ve uç dahil 75 tl tesekkürler amazon

Bende krom olanı var geçen sene eylül ayında Amazondan 219 tl ye almıştım. Sürekli yere düşürmezseniz uzun yıllar götürür. Çok güzel ve iyi bir kalem, parasını hak ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,983
Üyeler
197,594
Son üye
kursatpeker
Geri