Tabikide geçer ama bu durumdaKanal tedavisi oldum. Silah zoruyla yaptığı belliydi hareketlerinden tavırlarından. Acele acele yapıyordu. Dilimi yaktı.
Geçer mi?
Aga eskiden ben dişlerimi hep devlette yaptırdım. Aşırı iyilerdi. Nerden bileyim değişmişler? Bir daha özele giderim zaten.2 defa devlette kanal tedavısı oldum insan gibi mudahele eden yok ya bi hoca vardı cok iyiydi oda cerrah oldu gitti düzgün hoca bulmak cok zor özel de cok pahalı zaten...
bende son yaptırdıgım kanalda anladım hep gittiğim hocam cerrah olunca zaten korkmuştum cidden önemli ya ama şanslıyım yakın arkadaşım diş doktoru oluyor son senesi garantiye alalım kendimiziAga eskiden ben dişlerimi hep devlette yaptırdım. Aşırı iyilerdi. Nerden bileyim değişmişler? Bir daha özele giderim zaten.
İz kalmaz ama geçmesi zor olabilir dediklerimi yap ve ni doktora görünİz kalmaz değil mi?
Merak etim kaç TL ye yaptı babamın arkadaşı dortlerde tanesini 400tl ye yapmış kardeşimin 11 mi 13 disine yaptı tedaviyi onunda yanmışKanal tedavisi oldum. Silah zoruyla yaptığı belliydi hareketlerinden tavırlarından. Acele acele yapıyordu. Dilimi yaktı.
Geçer mi?