Yardım Bajaj N250 Vs Cf 250 NK vs 250 SR

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
516
Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım hem piyasası olan hem çok sorun çıkarmayacak başım çok ağrıtmasın benim aklımda Cf 250nk ve sr var lakin parça sıkıntısı göze alıyorum ama kronik sıkıntısı var mı veya bajajda yağ soğutma var nasıl 116 bine alınır mı stop sorunu varmış kronik mi yoksa kime denk gelirse mi ilk motorum olacak cevap verirseniz sevinirim.

Daha once bajaj ns 160 kullandim
Cok arastirmistim bende hangisini almaliyim diye

Bajaj tavsiye ederim Hem parcası hem kalitesi hemde servis ağı olarak vede 2. Elde Cok rahat piyasasi var Ustelik Hint bu fiyat bandi da genelde. Çin oluyor. Kronik sıkıntı işi bence biraz Şans işi

Bajaj tavsiye ederim Hem parcası hem kalitesi hemde servis ağı olarak vede 2. Elde Cok rahat piyasasi var Ustelik Hint bu fiyat bandi da genelde. Çin oluyor. Kronik sıkıntı işi bence biraz Şans işi
N250 de stop etme sorunu var deniyor 95 oktav benzinle çözülüyor diyor birisi diyor ki öyle bir şey yok yani hangisi alacağımı şaşırdım normalde dominar bakacaktım lakin vites göstergesi olmadan kullanamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cf 250 nk neden önermiyorsunuz?

İkisi arasından bajaj daha mantıklı

Hocam lakin bazı yerlerde stop etme sorunu var diyor birisi yazmış 50 km gidip gelmiş 4 kere stop etmiş o korkutuyor beni.

Cf250 nk veya sr da duymadım siz neden önermediniz hocam.
Cf nin servisi cidden kötü durumda ayrıca Çinli yerine hintli yi tercih ederim. Çin Hint Kore Japon diye gider kalite olarak.

cf nin son 1 saatir şikayet vardan şikayetler okuyorum ben olsam almazdım

Cf nin servisi cidden kötü durumda ayrıca Çinli yerine hintli yi tercih ederim. Çin Hint Kore Japon diye gider kalite olarak.
Servis için Oktay motor tercih edin diyorlar.

Hocam başka motor yok dominar 250 alayim diyorum lakin vites göstergesi yok 400 lük 185 bin oda bütçemi aşıyor başka seçenek yok.

Bütçe ne kadar ki

Bende vites göstergesini sorun ediyordum. rs200 aldım. 1 hafta oldu olmadı. Hiç aramıyorum vites falan. Azcık motoru tanıyınca 1 hafta hangi viteste olduğunu zaten anlıyorsun.

Bütçe ne kadar ki
140 bin TL.

Bende vites göstergesini sorun ediyordum. rs200 aldım. 1 hafta oldu olmadı. Hiç aramıyorum vites falan. Azcık motoru tanıyınca 1 hafta hangi viteste olduğunu zaten anlıyorsun.
Şu benim aklımı çeliyor şimdi d250 aldım rodajda motor şimdi yanlışlıkla 2 deyim 3 aldım unuttum yavaşladım öyle kaldı ömür kısalır diye ödüm patlıyor birde bunu yatırımlık alıyorum ileride satıp Honda veya dominar 400 geçerim diye düşünüyorum.

Bütçe ne kadar ki
140 bine sr 250nk dominar birde n250 var başka hiç bir motor yok.

140 bin TL.

Şu benim aklımı çeliyor şimdi d250 aldım rodajda motor şimdi yanlışlıkla 2 deyim 3 aldım unuttum yavaşladım öyle kaldı ömür kısalır diye ödüm patlıyor birde bunu yatırımlık alıyorum ileride satıp Honda veya dominar 400 geçerim diye düşünüyorum.

140 bine sr 250nk dominar birde n250 var başka hiç bir motor yok.
2. el cbr 250 r falan düşünmez misin

Kral cf alırdım şuan ikinci cf motorumdayım 250nk ve 650 mt toplam 15k km yaptım nerdeyse. Bi sorun yaşamadım daha. Şikayet var adı üstünde şikayeti olan yazıyor. Olmayan emin olın daha çok ama şikayetim yok diye bi site yok kdkxkle. Bajajda iyi ama kullanmadım uzun süre. Bana göre cf daha yakışıklı ve teknolojik geliyor. Servisi kötü diyemeö tamirciye göre değişir ama parça sıkıntısı varmı var. Anca oktay motor filan çözüyor sanırım servis olarak parçayı. Ama daha düşüp kıtmışlığım yok şükür. Bajajda da o kadar rahat oldıpunu sanmıyorum ama bi tık daha rahattır parça mevzusu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,699
Üyeler
183,326
Son üye
ortius
Geri