Abicim bi siteye girdin diye virüs yemezsin kolay kolay, girdiğin sitede bildirimleri vs açtıysan o sıkıntı yaratır. İçin rahat değilse malwarebytes ile tarat PC'yi.
Keylogger sizin bilgilerinizi kopyalayıp sahtekarlara gönderen bir araç. Bastığınız tuştan giridğiniz şifreye kadar. Adı üstünde key. Benim dediğimse bilgisayarı şifreleyip sizden fidye isteyen yazılımlar. Yani fidye yazılımları.
Keylogger sizin bilgilerinizi kopyalayıp sahtekarlara gönderen bir araç. Bastığınız tuştan giridğiniz şifreye kadar. Adı üstünde key. Benim dediğimse bilgisayarı şifreleyip sizden fidye isteyen yazılımlar. Yani fidye yazılımları
Keylogger sizin bilgilerinizi kopyalayıp sahtekarlara gönderen bir araç. Bastığınız tuştan giridğiniz şifreye kadar. Adı üstünde key. Benim dediğimse bilgisayarı şifreleyip sizden fidye isteyen yazılımlar. Yani fidye yazılımları.
Abi ben başlığı açarken keylogg almış olabilirmiyim yazmıştım yazdığım başlıktan dolayı bir şey olmaz demi ben keylogg kapmış olabilirim anlamında yazmıştım
Abi teşekkürler ama 1 sorum daha var ben başlığı açarken keylogg almış olabilirim demiştim. keylogg kapmış olabilirim anlamında söylemiştim başlıktan dolayı bir şey olmaz demi :q
Abi ben başlığı açarken keylogg almış olabilirmiyim yazmıştım yazdığım başlıktan dolayı bir şey olmaz demi ben keylogg kapmış olabilirmiyim anlamında yazmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler anlattığın için bu arada iyiki varsın abi çok korkmuştum bilgilerim başkalarına gidicek diye
Abi yazdığım başlıktan dolayı bir şey olmaz demi
Abi teşekkürler ama 1 sorum daha var ben başlığı açarken keylogg almış olabilirimiyim demiştim. keylogg kapmış olabilirmiyim anlamında söylemiştim başlıktan dolayı bir şey olmaz demi :q
Abi şimdi ben eski başlığa keylogg almış olabilirmiyim? dedim biri gelir keylogg kullanıyo diye anlarmı bu başlıktan ki ben keylogg virüsü kapmış olabilirim anlamında yazdım bu cümleyi.
Bide abi 1 soru daha sormuştum onada bakarmısın forum başlığı hakkında ben keylogg almış olabilirmiyim demiştim sonra yanlış anlarlar diye değiştirdim amacım keylogg virüsü kapmış olabilirim demekti bir şey olmaz demi yani biri yanlış falan anlamaz :q
Abi şimdi ben eski başlığa keylogg almış olabilirmiyim? dedim biri gelir keylogg kullanıyo diye anlarmı bu başlıktan ki ben keylogg virüsü kapmış olabilirmiyim anlamında yazdım bu cümleyi
Bide abi 1 soru daha sormuştum onada bakarmısın forum başlığı hakkında ben keylogg almış olabilirmiyim demiştim sonra yanlış anlarlar diye değiştirdim amacım keylogg virüsü kapmış olabilirmiyim demekti bir şey olmaz demi yani biri yanlış falan anlamaz :q