Yanlışlıkla keylogg virüsü kapmışmıyım

Keylog yediğin bile belli değil ki o tarz reklamlardan sıkıntı yaşamazsın kolay kolay biraz korkusuz ol kanka
Hata yaparak öğren yada yapmadan
Hata yapmadan önlemini almak en iyi seçenek. Bir kere bardak kırıldı mı eskisi gibi olmuyor. İstediğiniz kadar toplayın...

Hata yapmadan önlemini almak en iyi seçenek. Bir kere bardak kırıldı mı eskisi gibi olmuyor. İstediğiniz kadar toplayın...
Gayette oluyor
Tabikide önce önlem alacaksın ama virüs bulaşınca bu kadar dert etmemek lazım fazla stres vücuda yaramaz

Abicim bi siteye girdin diye virüs yemezsin kolay kolay, girdiğin sitede bildirimleri vs açtıysan o sıkıntı yaratır. İçin rahat değilse malwarebytes ile tarat PC'yi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keylogger sizin bilgilerinizi kopyalayıp sahtekarlara gönderen bir araç. Bastığınız tuştan giridğiniz şifreye kadar. Adı üstünde key. Benim dediğimse bilgisayarı şifreleyip sizden fidye isteyen yazılımlar. Yani fidye yazılımları

Keylogger sizin bilgilerinizi kopyalayıp sahtekarlara gönderen bir araç. Bastığınız tuştan giridğiniz şifreye kadar. Adı üstünde key. Benim dediğimse bilgisayarı şifreleyip sizden fidye isteyen yazılımlar. Yani fidye yazılımları.
Abi ben başlığı açarken keylogg almış olabilirmiyim yazmıştım yazdığım başlıktan dolayı bir şey olmaz demi ben keylogg kapmış olabilirim anlamında yazmıştım

Keylogger sizin bilgilerinizi kopyalayıp sahtekarlara gönderen bir araç. Bastığınız tuştan giridğiniz şifreye kadar. Adı üstünde key. Benim dediğimse bilgisayarı şifreleyip sizden fidye isteyen yazılımlar. Yani fidye yazılımları.
Teşekkürler anlattığın için bu arada iyiki varsın abi çok korkmuştum bilgilerim başkalarına gidicek diye

Abi yazdığım başlıktan dolayı bir şey olmaz demi

Anladım demek istediğini kanka o durum gerçekten can sıkabilir
Abi teşekkürler ama 1 sorum daha var ben başlığı açarken keylogg almış olabilirim demiştim. keylogg kapmış olabilirim anlamında söylemiştim başlıktan dolayı bir şey olmaz demi :q

Son düzenleme:

Abi ben başlığı açarken keylogg almış olabilirmiyim yazmıştım yazdığım başlıktan dolayı bir şey olmaz demi ben keylogg kapmış olabilirmiyim anlamında yazmıştım

Teşekkürler anlattığın için bu arada iyiki varsın abi çok korkmuştum bilgilerim başkalarına gidicek diye

Abi yazdığım başlıktan dolayı bir şey olmaz demi

Abi teşekkürler ama 1 sorum daha var ben başlığı açarken keylogg almış olabilirimiyim demiştim. keylogg kapmış olabilirmiyim anlamında söylemiştim başlıktan dolayı bir şey olmaz demi :q
ne olacak kanka

Yok bir şey olmaz. Merak etme. Kaspersky kullan. Hem için rahat eder. Endişeye düşmezsin

ne olacak kanka
Abi şimdi ben eski başlığa keylogg almış olabilirmiyim? dedim biri gelir keylogg kullanıyo diye anlarmı bu başlıktan ki ben keylogg virüsü kapmış olabilirim anlamında yazdım bu cümleyi.

Yok bir şey olmaz. Merak etme. Kaspersky kullan. Hem için rahat eder. Endişeye düşmezsin
Bide abi 1 soru daha sormuştum onada bakarmısın forum başlığı hakkında ben keylogg almış olabilirmiyim demiştim sonra yanlış anlarlar diye değiştirdim amacım keylogg virüsü kapmış olabilirim demekti bir şey olmaz demi yani biri yanlış falan anlamaz :q

ne olacak kanka
bir şey olmaz herhalde demi abi

Son düzenleme:
Abi şimdi ben eski başlığa keylogg almış olabilirmiyim? dedim biri gelir keylogg kullanıyo diye anlarmı bu başlıktan ki ben keylogg virüsü kapmış olabilirmiyim anlamında yazdım bu cümleyi

Bide abi 1 soru daha sormuştum onada bakarmısın forum başlığı hakkında ben keylogg almış olabilirmiyim demiştim sonra yanlış anlarlar diye değiştirdim amacım keylogg virüsü kapmış olabilirmiyim demekti bir şey olmaz demi yani biri yanlış falan anlamaz :q

bir şey olmaz herhalde demi abi
Aga ne olacak yazım yanlışlarına bu forumdakiler takılmıyor
Kafana göre takıl ve kafana çok takma

Eyvallah abi biri gelir zaten korkarım bu durumlardan böyle yazmışsın seni foruma şikayet edicem der iyice kuşkulanırdım teşekkürler

Abi yazım yanlışından dolayı beni kurumlara şikayet falan etmezler demi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,396
Üyeler
185,721