Neler Yeni

Yanlışlıkla keylogg virüsü kapmışmıyım

Keylog yediğin bile belli değil ki o tarz reklamlardan sıkıntı yaşamazsın kolay kolay biraz korkusuz ol kanka
Hata yaparak öğren yada yapmadan
Hata yapmadan önlemini almak en iyi seçenek. Bir kere bardak kırıldı mı eskisi gibi olmuyor. İstediğiniz kadar toplayın...

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Abicim bi siteye girdin diye virüs yemezsin kolay kolay, girdiğin sitede bildirimleri vs açtıysan o sıkıntı yaratır. İçin rahat değilse malwarebytes ile tarat PC'yi.

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Bilgisayar parçaları, konsollar ve oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keylogger sizin bilgilerinizi kopyalayıp sahtekarlara gönderen bir araç. Bastığınız tuştan giridğiniz şifreye kadar. Adı üstünde key. Benim dediğimse bilgisayarı şifreleyip sizden fidye isteyen yazılımlar. Yani fidye yazılımları

Keylogger sizin bilgilerinizi kopyalayıp sahtekarlara gönderen bir araç. Bastığınız tuştan giridğiniz şifreye kadar. Adı üstünde key. Benim dediğimse bilgisayarı şifreleyip sizden fidye isteyen yazılımlar. Yani fidye yazılımları.
Abi ben başlığı açarken keylogg almış olabilirmiyim yazmıştım yazdığım başlıktan dolayı bir şey olmaz demi ben keylogg kapmış olabilirim anlamında yazmıştım

Keylogger sizin bilgilerinizi kopyalayıp sahtekarlara gönderen bir araç. Bastığınız tuştan giridğiniz şifreye kadar. Adı üstünde key. Benim dediğimse bilgisayarı şifreleyip sizden fidye isteyen yazılımlar. Yani fidye yazılımları.
Teşekkürler anlattığın için bu arada iyiki varsın abi çok korkmuştum bilgilerim başkalarına gidicek diye

Abi yazdığım başlıktan dolayı bir şey olmaz demi

Anladım demek istediğini kanka o durum gerçekten can sıkabilir
Abi teşekkürler ama 1 sorum daha var ben başlığı açarken keylogg almış olabilirim demiştim. keylogg kapmış olabilirim anlamında söylemiştim başlıktan dolayı bir şey olmaz demi :q

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum

Abi ben başlığı açarken keylogg almış olabilirmiyim yazmıştım yazdığım başlıktan dolayı bir şey olmaz demi ben keylogg kapmış olabilirmiyim anlamında yazmıştım

Teşekkürler anlattığın için bu arada iyiki varsın abi çok korkmuştum bilgilerim başkalarına gidicek diye

Abi yazdığım başlıktan dolayı bir şey olmaz demi

Abi teşekkürler ama 1 sorum daha var ben başlığı açarken keylogg almış olabilirimiyim demiştim. keylogg kapmış olabilirmiyim anlamında söylemiştim başlıktan dolayı bir şey olmaz demi :q
ne olacak kanka

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
ne olacak kanka
Abi şimdi ben eski başlığa keylogg almış olabilirmiyim? dedim biri gelir keylogg kullanıyo diye anlarmı bu başlıktan ki ben keylogg virüsü kapmış olabilirim anlamında yazdım bu cümleyi.

Yok bir şey olmaz. Merak etme. Kaspersky kullan. Hem için rahat eder. Endişeye düşmezsin
Bide abi 1 soru daha sormuştum onada bakarmısın forum başlığı hakkında ben keylogg almış olabilirmiyim demiştim sonra yanlış anlarlar diye değiştirdim amacım keylogg virüsü kapmış olabilirim demekti bir şey olmaz demi yani biri yanlış falan anlamaz :q

ne olacak kanka
bir şey olmaz herhalde demi abi

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
Abi şimdi ben eski başlığa keylogg almış olabilirmiyim? dedim biri gelir keylogg kullanıyo diye anlarmı bu başlıktan ki ben keylogg virüsü kapmış olabilirmiyim anlamında yazdım bu cümleyi

Bide abi 1 soru daha sormuştum onada bakarmısın forum başlığı hakkında ben keylogg almış olabilirmiyim demiştim sonra yanlış anlarlar diye değiştirdim amacım keylogg virüsü kapmış olabilirmiyim demekti bir şey olmaz demi yani biri yanlış falan anlamaz :q

bir şey olmaz herhalde demi abi
Aga ne olacak yazım yanlışlarına bu forumdakiler takılmıyor
Kafana göre takıl ve kafana çok takma

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Eyvallah abi biri gelir zaten korkarım bu durumlardan böyle yazmışsın seni foruma şikayet edicem der iyice kuşkulanırdım teşekkürler

Abi yazım yanlışından dolayı beni kurumlara şikayet falan etmezler demi

Son düzenleme:
Top Bottom