Biriktirdiğin para ile borsaya gir. Aşırı düşmüştü elektriği zar zor karşılıyordu. Şimdi de pek fark olacağını zannetmiyorum .reis biliyorum da borsaya atar katlarım sıkıntı yok kaynak lazım sadece ciddi bir iş olarak bakmıyorum zaten bir yandan ufakta olsa para gelsin
kürek ver maden kazsa daha cok kazanırsınselamlar arkdaşlar rx6600 lü bir pcm var ileride 1 tane daha rx6700 ekleyebilirim üniversite sınavına çalışıcam ve pc ye bakmayacağım boş durmasın en azından mining kazsın dedim hangi coini kazmamı önerirsiniz![]()
hocam unuttunuzmu (YTD)Biriktirdiğin para ile borsaya gir. Aşırı düşmüştü elektriği zar zor karşılıyordu. Şimdi de pek fark olacağını zannetmiyorum .
Şuan kazıp da kar getiren bir coin yok boşuna fazla elektrik faturası ödersin. Ekstra ödeyeceğin elektrik faturası yerime direkt coin alabilirsin ya da almayı düşündüğün 6700XT yerine. Keşke düzgün kazabileceğimiz coin olsaydıreis biliyorum da borsaya atar katlarım sıkıntı yok kaynak lazım sadece ciddi bir iş olarak bakmıyorum zaten bir yandan ufakta olsa para gelsin