Çözüldü✓ EKRAN KARTINI TAKINCA PC AÇILMIYOR

Reaksiyon skoru
6
Normal bir şekilde çalışan bilgisayarım aniden dondu yeniden başlatınca fanlar dönüyor ama herhangi bir geri tepki alamıyorum sistemim şöyle
ASUS PRİME A320M-K ANAKART
AMD RYZEN 3 1200 İŞLEMCİ
ASUS RADEON R7 265 2GB GDDR5 E.K
RİPJAWS 8GB DDR4 3000 MHZ RAM
KİNGSTON 256GB M2 SSD
EVEREST 400WATT PSU
Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

güvenli moddan ekran kartı driverını kaldırmayı dene eğer normal açılıyorsa ddu adlı programla driverı sil yeniden kur

Normal bir şekilde çalışan bilgisayarım aniden dondu yeniden başlatınca fanlar dönüyor ama herhangi bir geri tepki alamıyorum sistemim şöyle
ASUS PRİME A320M-K ANAKART
AMD RYZEN 3 1200 İŞLEMCİ
ASUS RADEON R7 265 2GB GDDR5 E.K
RİPJAWS 8GB DDR4 3000 MHZ RAM
KİNGSTON 256GB M2 SSD
EVEREST 400WATT PSU
Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Ekran kartını takınca pc açılmıyor yazmışsın başlığa bunu açar mısın sisteme güç mü gelmiyor ekran kartını takınca

Monitor isigi yaniyor mu
Yaniyorsa no display port veya hdmi diyor mu
Yanmiyorsa islemci fani donuyor mu
Islemci fani ve tum fanlar donuyor ve ekran karti fani da donuyor mu

Hocam belirtmişim zaten fanlar dönüyor ama görüntü veya herhangi bir tepki vermiyor bilgisayar
Donduğuna göre sök tak yapmakla başla. Önce ramı sök tak yap statiklenmiş olabilir .

Monitor isigi yaniyor mu
Yaniyorsa no display port veya hdmi diyor mu
Yanmiyorsa islemci fani donuyor mu
Islemci fani ve tum fanlar donuyor ve ekran karti fani da donuyor mu
Hocam monitör pc kapalıyken turuncu ışık yakıyor start tuşuna bastığım zaman da aynı şekilde kalıyor
No signal hatası falan da vermiyor. işlemci,egzoz,ekran kartının fanları da dönüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Donduğuna göre sök tak yapmakla başla. Önce ramı sök tak yap statiklenmiş olabilir .
Hocam konuyu açtıktan sonra antistatik bir eldiven ile bilgisayardaki tüm parçaları ve kabloları kontrol ettim ama yine bir sonuç alamadım

Hocam monitör pc kapalıyken turuncu ışık yakıyor start tuşuna bastığım zaman da aynı şekilde kalıyor
No signal hatası falan da vermiyor. işlemci,egzoz,ekran kartının fanları da dönüyor

Hocam konuyu açtıktan sonra antistatik bir eldiven ile bilgisayardaki tüm parçaları ve kabloları kontrol ettim ama yine bir sonuç alamadım
Yapma ya acaba ekran kartın kısa devre mi yaptı. Farklı bir ekran kartı var mıydı ? elinde hiç

hocam başka monitörle deneme şansın varmı yada tv de olur

Hocam tv ile deneme şansım var deneyip sonucu paylaşacağım

Hocam tv ile denedim sonuç tamamen aynı

Yapma ya acaba ekran kartın kısa devre mi yaptı. Farklı bir ekran kartı var mıydı ? elinde hiç
Hocam radeon hd5450 ekran kartı buldum takınca açılıyor windows a geçebiliyorum ama o ekran kartını takınca kırmızı kırmızı çizgiler çıkıyor monitör de

Hocam tv ile deneme şansım var deneyip sonucu paylaşacağım

Hocam tv ile denedim sonuç tamamen aynı
bendede aynı sorun vardı hocam tamirciye götürmüştüm fortmat atmıştı düzelmişti vallahi keşke yardımcı olabilsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri