Sizce Dar Boğaz Yapar Mı?

Anakartın bios güncellemesi yapılı olduğundan emin olmak lazım yada Ryzen 5000 ready yazıyormu ona göre bakın. İşlemci ile ekran kartı darboğaz yapmaz onun dışında.

Aynı parçaları kullanıyorum. %1 %2 lik pay var oda zaten çoğu parçalarda olan bir pay. Görmezden gelebilirsin. Parçalar tam uyumlu. Sadece PCIE port farkı olacaktır. Bunlar dediğim gibi görmezden gelinebilecek şeyler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakartın bios güncellemesi yapılı olduğundan emin olmak lazım yada Ryzen 5000 ready yazıyormu ona göre bakın. İşlemci ile ekran kartı darboğaz yapmaz onun dışında.
Sanırım update atılmadan tak çalıştır kullanılıyor hocam.

Aynı parçaları kullanıyorum. %1 %2 lik pay var oda zaten çoğu parçalarda olan bir pay. Görmezden gelebilirsin. Parçalar tam uyumlu. Sadece PCIE port farkı olacaktır. Bunlar dediğim gibi görmezden gelinebilecek şeyler.

Sanırım update atılmadan tak çalıştır kullanılıyor hocam.

Ryzen 3000 ready yazıyor bunda, emin olamadım.

Ondan nasıl emin olacağız ?

Bios update lazımsa bile anakartta flash bios var update edebilir.

Darboğaz olmaz. Hazır sistemde her şey güncel gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,846
Üyeler
197,994
Son üye
Ze0d
Geri