Pc’yi baglayabilmiş miyim

o zaman anakartına uyumlu olanı taktın diye düşünerek rami çıkar diğer porta tak.

Kasanın içini atar mıısın ?
Birde ramlerin 2x şeklinde ise yani iki adet ise birini söküp çalıştırmayı dene.
image.jpg

Usta sen napıyon ölüyü diriltmeye mi çalışıyon çok karıştı konu kafam almadı vallaha

Usta sen napıyon ölüyü diriltmeye mi çalışıyon çok karıştı konu kafam almadı vallaha
İlk önce monitör ve kasa arasındaki görüntü kablosunu düzelttik. HDMI to HDMI ile harici ekran kartına bağladık problem yok.
Power Sw leri halletmiş arkadaş kasa çalışıyor diyor ama görüntü yok diyor.
Sorun ya ekran kartında ya ekranda yada ramlerin oksit yapmasından kaynaklı diye düşünüyorum.

İlk önce monitör ve kasa arasındaki görüntü kablosunu düzelttik. HDMI to HDMI ile harici ekran kartına bağladık problem yok.
Sorun ya ekran kartında ya ekranda yada ramlerin oksit yapmasından kaynaklı diye düşünüyorum.
Ekranda olamaz fakat ikisinde olabilir çünkü 2’sinden birisinde yanma soz konusuydu ama duzelttiler diye hatirliyorum tekrar olur mu ki oyle

tamamdır baktığım kadarıyla ddr2 sistemimiz güç kablolarımızda sıkıntı yok hepsi takılı fakat göremediğim ssd/hdd kasada mevcut mu sata bağlantısı göremedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekranda olamaz fakat ikisinde olabilir çünkü 2’sinden birisinde yanma soz konusuydu ama duzelttiler diye hatirliyorum tekrar olur mu ki oyle
bu durum anakartın ram slotuna zarar vermez mi

tamamdır baktığım kadarıyla ddr2 sistemimiz güç kablolarımızda sıkıntı yok hepsi takılı fakat göremediğim ssd/hdd kasada mevcut mu sata bağlantısı göremedim
En kötü Bios erkanı veyahut info ekranı gelirdi ekrana, ssd ve hdd olmasaydı.
Evet anakartın DDR2 ramlerin üzerindeki etiketten DDR kaç olduğunu görebilirsin. Dediğim gibi bunu kontrol et eğer doğruysa diğer porta takıp çalıştırmayı dene. Olmaz ise ramlerin uçlarını silgi ile silip tekrar deneyebilirsin. Ramlerden kaynaklı görüntü gelmeme olayı çok sık yaşanmaktadır. Basit bir temizlik işleminde dahi görüntü gelmeyebiliyor bazen.

Knk şurasi var ya
image.jpg
ordaki yuvalara oturmuyor ramler yeni farkettim ondan dolayi olabilirmi?

Knk şurasi var ya
image.jpg
ordaki yuvalara oturmuyor ramler yeni farkettim ondan dolayi olabilirmi?
Tamam obur kasanin anakartini sokup buna takicam olay cozulcek obur kasamla uyuşuyor ram

Knk şurasi var ya Alıntıyı görüntüleordaki yuvalara oturmuyor ramler yeni farkettim ondan dolayi olabilirmi?
tabii ki yuvaya tam oturması lazım taktığın ram in etiketinin üstünde ddr2 yada ddr3 yazar ona dikkat et anakartın ddr2 destekliyor ddr2 rami bulunca yukardaki arkadaşın dediğini yap
Evet anakartın DDR2 ramlerin üzerindeki etiketten DDR kaç olduğunu görebilirsin. Dediğim gibi bunu kontrol et eğer doğruysa diğer porta takıp çalıştırmayı dene. Olmaz ise ramlerin uçlarını silgi ile silip tekrar deneyebilirsin. Ramlerden kaynaklı görüntü gelmeme olayı çok sık yaşanmaktadır. Basit bir temizlik işleminde dahi görüntü gelmeyebiliyor bazen.

bundan sonra ortadaki çentik tam ram in üstündeki girintiye oturucak şekilde yukarıdan ve aşağıdan yani iki uç kısımdan aynı güçde bastır çıt çıt sesleri gelince bırak oturmuş demektir tekrar çalıştırmayı dene

Ekran karti yamuk duruyor ama bakin ister
image.jpg

Ekran karti yamuk duruyor ama bakin ister
image.jpg
Ekran kartini soksem baska taksam?

Ekran kartının güç beslemesi mi var ben mi yanlış görüyorum ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,525
Üyeler
197,215
Son üye
Güney dt
Geri