Maddi durumumuz yok çok zor durumdayız geçinemiyoruz bu yaz boyunca full iş aradım her gün gidip bütün iş yerlerine dükkanlara falan iş var mı çalışmak istiyorum dedim hepsi bizde iş yok elemana da ihtiyacımız yok dediler liseden yeni mezun oldum bu yıl üniversite sınavına girdim ama kazanamadım gelecek yıl yani 2024 te tekrar yks sınavına gireceğim bu yıl dershaneye yazıldım yıllık 30 bin TL ye kaydoldum her ay 3 bin TL dershane taksitleri var nasıl ödeyeceğiz bilmiyoruz ailem dershane taksitlerini nasıl ödeyeceğini kara kara düşünüyor durumu çok iyi olan 1 amcam var ama bize hiç yardım etmiyor bu amcamın iş yeri de var benim 22 yaşında 1 abim var abim bu bahsettiğim amcamın iş yerinde 7 aydır çalışıyor ona hiç maaş vermiyorlar çalıştığından beri annem ile babam abime bizim maddi durumumuz iyi değil oradan çık kenine başka maaşlı bir iş bul başka işler ara çalış biz geçinemiyoruz diyor ben söylediğim gibi çalışmak çok istiyorum bende aileme destek olmak istiyorum iş arıyorum ama bulamıyorum. Sizce bu nereye kadar böyle devam edecek?