Kablosuz mouse önerisi bütçe 1500

Hocam malzeme kalitesi nasıl? M3 yerine o da önerilebilir ancak daha hiç inceleme görmedim. Acaba yandan sıkınca gıcırtı oluyor mu? Clicklerde esneme var mı?
alıcı uzatma kablosu yok direkt kasaya takılıyor belki gecikme yapabilir alıcı uzatma kablosunu mousun dibine getirip oynuyorum ben şahsen

Kablosuz mouse önerisi bütçe 1500
şartlı pilli farkedermi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

herhangi bir farkı varmı yani
https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-AJ1...&qid=1692119392&sprefix=aj199+,aps,116&sr=8-2 al geç kaçırma

Bende bugün sipariş vereceğim aj199 dan memnundum ama satmıştım. Şimdi yeni modeli çıkmış 200 saat veriyor kullanımda bakacağız

https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-AJ139-PRO-SUPERLIGHT-Programlanabilir/dp/B0CBB23G7H/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=290AQBF6ATY8J&keywords=aj199&qid=1692119392&sprefix=aj199+,aps,116&sr=8-2 al geç kaçırma

Bende bugün sipariş vereceğim aj199 dan memnundum ama satmıştım. Şimdi yeni modeli çıkmış 200 saat veriyor kullanımda bakacağız
taksitle alacagım hocam malesef alamıyorum bunu

darmoshark var çoğu mouse var bakabilirsiniz
N3 değilde m3 olabilir aslında belki haftaya alırım ben biraz daha araştırayım, palm grip ile claw grip arasında bi tutuşum var işaret parmağımı biraz havada kullanıyorum en uygun hangisi olur onda karar veremedim

Hocam malzeme kalitesi nasıl? M3 yerine o da önerilebilir ancak daha hiç inceleme görmedim. Acaba yandan sıkınca gıcırtı oluyor mu? Clicklerde esneme var mı?
malzeme kalitesi çok üst seviye diyebilirim
daha önce xm1r razer viper mini falan kullandım bu kalite olarak çok çok daha üst seviye hem yanında 1 tane cam 1 tane de yedek ptfe skatez geliyor
sıkınca öyle aşırı bir gıcırtı gelmiyor ilk sıkışımda cok az geldi sonra bi daha gelmedi
clicklerde esneme hiç yok yan tuşlarda hiç sallanma yok ve şarjı baya gidiyor güzel mouse yani
swarcowa sorduğumda o bütçede alınabilir dedi

malzeme kalitesi çok üst seviye diyebilirim
daha önce xm1r razer viper mini falan kullandım bu kalite olarak çok çok daha üst seviye hem yanında 1 tane cam 1 tane de yedek ptfe skatez geliyor
sıkınca öyle aşırı bir gıcırtı gelmiyor ilk sıkışımda cok az geldi sonra bi daha gelmedi
clicklerde esneme hiç yok yan tuşlarda hiç sallanma yok ve şarjı baya gidiyor güzel mouse yani
swarcowa sorduğumda o bütçede alınabilir dedi
O zaman bundan sonra onu öneririm. Swarcow incelemesini çekse güzel olacak. Daha M3 4000hz'i bile incelemedi

Elin takoz gibiyse DA V3 PRO, normalse

Temiz bulabilirseniz Vgn Dragonfly f1 pro öneririm
Elin takoz gibiyse DA V3 PRO, normalse

ajazz aj139 aldım reisler öneriler için teşekkürler yinede

Geri