Gecen pchocasi 0ini 17kya sattiSadece kasa 20 eder diye düşünüyorum
14 15 sadece kasaBu sistemi ne kadara satmalıyım?
Görüşlerinizi alabilir miyim?
HEPSİNİN GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.
DAHA 9 AYLIK MAKİNEDİR...
Alıntıyı görüntüle
Haklısın hocam. Kampanyadan yakalaması zor.Gecen pchocasi 0ini 17kya satti
Ya hocam iyi guzelde sistemler birbirine cok yakinHaklısın hocam. Kampanyadan yakalaması zor.
Bu da Vatanbilgisayar ın ilk oyun söyleşi programı için çıkarmış olduğu kasa GameTalk01.
Sorun şu ki 17k ya satmış olabilir. Bu kasa da 16k ya satışa çıktı. Ekran kartı bile daha pahalı idi.
Önemli olan kaç kişi alabildi.
Kasa yılbaşında kampanyasız çıkmış olsa idi 25-30k civarında idi.
Bilmem anlatabildim mi?
Hocam demek istediğimi anlamamışsın. O sistem şuan halen satışta mı? Muhtemelen değil.Ya hocam iyi guzelde sistemler birbirine cok yakin
Anladim anlamasina da dedigin sey ekstra fiyat saglamazHocam demek istediğimi anlamamışsın. O sistem şuan halen satışta mı? Muhtemelen değil.
Peki satışa kaç tane sunuldu ve kaç kişi alabildi?
Yani sürekli satışı olmayan ve arada bir kampanya yapılarak 100-200 adetlik ürünler ile kıyaslamayın...
Cano hazir sistemler daha ucuz neden 0toplim?O zaman kampanya haricinde böyle bir sistemi bana tek tek toplayıp önce sıfır fiyatını ve ardından da ikinci el fiyatını söyler misin?
4060 ti + 5600 sistem 21k?O zaman kampanya haricinde böyle bir sistemi bana tek tek toplayıp önce sıfır fiyatını ve ardından da ikinci el fiyatını söyler misin?