Yardım 5600 dar boğaz olur mu ?

casrow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Selamün aleyküm arkadaşlar işlemcimi yükseltmek istiyorum.
Rx 6600 xt ekran kartım var
Ryzen 5 5600 alicam. Dar boğaz olur mu?

bir de kule tipi soğutucu olarak dark frezeer 120x. Var ryzen 5 5600 için yeterli midir?
Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

Aynı ikiliyi ben kullanıyorum darboğaz söz konusu değil. Kule tipi bir soğutucu da gayet yeterli. Ben de kule tipi soğutucu ile boşta 36-40 yükte 60 derecede kullanıyorum. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Aynı ikiliyi ben kullanıyorum darboğaz söz konusu değil. Kule tipi bir soğutucu da gayet yeterli. Ben de kule tipi soğutucu ile boşta 36-40 yükte 60 derecede kullanıyorum. Rahatlıkla alabilirsiniz.
ekran kartı modeliniz nedir ? furmak testinde kaç derece çıkıyor benim en yüksek ayarlarda 82 derece oldu ya sinir oldum. oyunlarda taş patlasa 75 derece ama stabil 68 72 derecelerde oyunlarda boşta ise en fazla 38 internete girdim mi 40-41 derece fanlar kapalı halde geziyor sıcaklık bunlar normal midir? bu furmark olayı canımı çok sıkıyor ya

bir de kule tipi soğutucu olarak dark frezeer 120x. Var ryzen 5 5600 için yeterli midir?

Darboğaz olmaz, dediğiniz soğutucuda iş yapar.

Sıcaklık değeri markaya göre de değişir zaten furmark testinde limit 85-90 dır. Oyunlarda da 70 derece civarı normal eğer üst düzey soğutmalı marka değilse.

Sıcaklık değeri markaya göre de değişir zaten furmark testinde limit 85-90 dır. Oyunlarda da 70 derece civarı normal eğer üst düzey soğutmalı marka değilse.
acele ettik gittik amd kart aldık valla pişman oldum aldığıma neyse

powercolor red devil rx 6600 xt ekran kartı ve cpu boşta sadece internet sayfaları 5 adet açık. fanlar kapalı kasa fanları sessizde
111.png

o işlemci 2k da 4070 Tİ besliyor hocam kendim test ettim.

Geri