🎊 iPhone 15 hakkında düşünceleriniz? 🔍

Sizce başarılımı?

• Gayet iyi, beğendim.

Oylar: 21 14.9%
  • Fena değil, Apple'ın her zaman ki basit hareketleri

Oylar: 96 68.1%
  • Kötü, tutmaz.

Oylar: 15 10.6%
  • Diğer (Yorumda belirtiniz)

Oylar: 9 6.4%

• Oy kullanan toplam üye
    141
Özellikler nasil fazla bilmiyorum etkinligi izliyemedim ama param olsa alirim. Hava atmak icin falan degil

yurtdışından alsam kullanabilir miyim? bu 4 ay fiziksel 4 ay e sim olayı varmış ya

3

5 mi ben 20 gördüm 20 olan kablosuz mu
O kablosuzdur ip14 proda bile 27w var ve 2 saatte sarj oluyo type c ye gecip boyle bi rezillik olmaz babamin oneplusi 120w ile 27dkda 0dan 100 sarj oluyor

35w ne yil 2024 olucak
iPhone batarya tipinden ötürü yüksek W ile şarj etmeyi pek önermiyorlar. Ömrü çok hızlı bitiriyor, gerçi bu çoğu Android telefonlar için de geçerli.

Konuya yanıt olarak ise yani 50.000₺'lik cihaza iPhone 14 Pro / Pro Max'ten gelme donanımları koymaları güzel olmuş 14 Pro almak yerine gider 15 alır arada kâr yapar ancak bu bizi ne kadar ilgilendirir bilmem valla, alamayacağımı bildiğimden ötürü çok da umursamıyorum. Alacak olsam 14 Plus / Pro falan yerine gider düz 15 alırdım açıkcası.

iPhone batarya tipinden ötürü yüksek W ile şarj etmeyi pek önermiyorlar. Ömrü çok hızlı bitiriyor, gerçi bu çoğu Android telefonlar için de geçerli.

Konuya yanıt olarak ise yani 50.000₺'lik cihaza iPhone 14 Pro / Pro Max'ten gelme donanımları koymaları güzel olmuş 14 Pro almak yerine gider 15 alır arada kâr yapar ancak bu bizi ne kadar ilgilendirir bilmem valla, alamayacağımı bildiğimden ötürü çok da umursamıyorum. Alacak olsam 14 Plus / Pro falan yerine gider düz 15 alırdım açıkcası.
9 aydir ip14 pro kullaniyorum 2 saat sarj icin cok uzun yanimda powerbank tasiyorum batarya suresinde proglemim yok yd aldim tr fiyatlari bana gore abarti asla bi telefona bu kadar para verilmez

bu adamlar zaten ne çıkarsa satıyor o yüzden fazla uğraşmamışlar öncekinin aynısı olmuş

9 aydir ip14 pro kullaniyorum 2 saat sarj icin cok uzun yanimda powerbank tasiyorum batarya suresinde proglemim yok yd aldim tr fiyatlari bana gore abarti asla bi telefona bu kadar para verilmez
nerden aldınız hocam sarı siteden mi? kayıt yaptırdınız mı 20bin oldu oda :(

KAPİTALİZM der susarım. Adamlar verdikleri paraları geri yine kendileri alabilmek için her sene bisey yapıyor muş gibi gidim gidim verdikleri teknolojileri satarak bizi borca sokup kendi zenginliklerine zenginlik katıyorlar. Biz bir tane telefon alırken onlar almayıp satıp 40 tane telefon alacak kadar para kazanınca o telefonu alıp geri kalanıyla da yatırım yapıyorlar. KAPİTALİZM esiri olmuşuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri