suçlu marka değil ki suçlu biziz apple kaç yıldır piyasayı domine ediyor hala adam akıllı rakibi yok, bi gelirse huawei gelir artıkKAPİTALİZM der susarım. Adamlar verdikleri paraları geri yine kendileri alabilmek için her sene bisey yapıyor muş gibi gidim gidim verdikleri teknolojileri satarak bizi borca sokup kendi zenginliklerine zenginlik katıyorlar. Biz bir tane telefon alırken onlar almayıp satıp 40 tane telefon alacak kadar para kazanınca o telefonu alıp geri kalanıyla da yatırım yapıyorlar. KAPİTALİZM esiri olmuşuz.
hocam peki nereden nasıl alabilirim yurtdışı iphone? güvenilir ve mümkünse jelatinli paket olursa çok iyi olur ama çok şey değil güvernlik amaçlı sadeceevet toplam 8 ay kullanırsın kalan 4 ay simi başka tele tak internet paylaş hocam
hocam telefonculardan alırsın bende bekliyorum fazla fiyat bindirmezlerse 15pm almayı düşünüyorumsuçlu marka değil ki suçlu biziz apple kaç yıldır piyasayı domine ediyor hala adam akıllı rakibi yok, bi gelirse huawei gelir artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam peki nereden nasıl alabilirim yurtdışı iphone? güvenilir ve mümkünse jelatinli paket olursa çok iyi olur ama çok şey değil güvernlik amaçlı sadece
hocam peki şey oluyor mu mesela iphone 6 fln aldım diyelim yanına da 15 aldım türkiye hattımı iphone 6ya takarsam icloud eşlemesi ile beraber kullanabilir miyim? öyle bi şey gerçekten var mı?hocam telefonculardan alırsın bende bekliyorum fazla fiyat bindirmezlerse 15pm almayı düşünüyorum
evet 8 aydan sonra kapanınca hat iphone 6 ya tak hattını 15 e internet paylaş kullan 4 ay. aynı wifi bağlı olursa 2 telefonda çalar arama olduğundahocam peki şey oluyor mu mesela iphone 6 fln aldım diyelim yanına da 15 aldım türkiye hattımı iphone 6ya takarsam icloud eşlemesi ile beraber kullanabilir miyim? öyle bi şey gerçekten var mı?
Kayit yaptirmadim tanidiktan aldim ekimde 30k olacak cokta umurumda degil yine kacak aldigim s21de var elimde kaydi bitince onu kullaniyorumnerden aldınız hocam sarı siteden mi? kayıt yaptırdınız mı 20bin oldu oda
hmm anladım hocam teşekkürlerevet 8 aydan sonra kapanınca hat iphone 6 ya tak hattını 15 e internet paylaş kullan 4 ay. aynı wifi bağlı olursa 2 telefonda çalar arama olduğunda