el konsolunda nasılsa öyledir herhaldetelefondan mı? mobile nası portlanacakmış
O da gelişme değil en fazla değişiklik olur. Kaç yıllık teknoloji...En büyük gelişme tip c herhalde
O kablosuzdur ip14 proda bile 27w var ve 2 saatte sarj oluyo type c ye gecip boyle bi rezillik olmaz babamin oneplusi 120w ile 27dkda 0dan 100 sarj oluyor3
5 mi ben 20 gördüm 20 olan kablosuz mu
iPhone batarya tipinden ötürü yüksek W ile şarj etmeyi pek önermiyorlar. Ömrü çok hızlı bitiriyor, gerçi bu çoğu Android telefonlar için de geçerli.35w ne yil 2024 olucak
9 aydir ip14 pro kullaniyorum 2 saat sarj icin cok uzun yanimda powerbank tasiyorum batarya suresinde proglemim yok yd aldim tr fiyatlari bana gore abarti asla bi telefona bu kadar para verilmeziPhone batarya tipinden ötürü yüksek W ile şarj etmeyi pek önermiyorlar. Ömrü çok hızlı bitiriyor, gerçi bu çoğu Android telefonlar için de geçerli.
Konuya yanıt olarak ise yani 50.000₺'lik cihaza iPhone 14 Pro / Pro Max'ten gelme donanımları koymaları güzel olmuş 14 Pro almak yerine gider 15 alır arada kâr yapar ancak bu bizi ne kadar ilgilendirir bilmem valla, alamayacağımı bildiğimden ötürü çok da umursamıyorum. Alacak olsam 14 Plus / Pro falan yerine gider düz 15 alırdım açıkcası.
konsoldaki sistem farklı diye biliyorum steamd ya da psel konsolunda nasılsa öyledir herhalde
nerden aldınız hocam sarı siteden mi? kayıt yaptırdınız mı 20bin oldu oda9 aydir ip14 pro kullaniyorum 2 saat sarj icin cok uzun yanimda powerbank tasiyorum batarya suresinde proglemim yok yd aldim tr fiyatlari bana gore abarti asla bi telefona bu kadar para verilmez
evet toplam 8 ay kullanırsın kalan 4 ay simi başka tele tak internet paylaş hocamyurtdışından alsam kullanabilir miyim? bu 4 ay fiziksel 4 ay e sim olayı varmış ya