Source 2 Gelmeyecek !

Redmental

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,186
Valve News Network'ün sahibi Tyler McVicker , Source 2 oyun motorunun son toplantıda CS:GO'ya getirilmeyeceğine karar verildiğini çünkü çok zahmetli olduğunu açıkladı.
Bu arada bu arkadaş Valve hakkında resmi haberler ve çalışanlarla röportaj yapan biri.
Şahsen ben bunun kandırmaca olduğunu düşünüyorum. Bir anda gelebilir. Fakat hiç gelmeyedebilir.

Source 2 zaten gelmedi mi yahu?

Valve News Network'ün sahibi Tyler McVicker , Source 2 oyun motorunun son toplantıda CS:GO'ya getirilmeyeceğine karar verildiğini çünkü çok zahmetli olduğunu açıkladı.
Bu arada bu arkadaş Valve hakkında resmi haberler ve çalışanlarla röportaj yapan biri.
Şahsen ben bunun kandırmaca olduğunu düşünüyorum. Bir anda gelebilir. Fakat hiç gelmeyedebilir.

Valvenin zahmet etmesine gerek yoktu zaten ellerine sağlık valla zahmet etmemeleri daha iyi olmuş

Bunun bir akrabısımı ne Valve'de çalışıyordu yanlış değilsem. Bence getirmemeleri daha iyi olur çünkü oyun şuan ki sistemiyle (Hile tespit sistemi hariç) gayet güzel.

Neden? Tekrar başlamayı düşünüyordum. O zaman yine bırakıyorum.

Geri