Neler Yeni

Evde kertenkele yavrusu?

Reaksiyon skoru
2
2 hafta önce mutfakta kertenkele yavrusu gördüm yakalayıp dışarı salmak istedim ama çok hızlı kaçıyor ve aralara girdiği için yakalayamayıp boş vermiştim, fakat bu gün tekrar gördüm şu an benle aynı odada yatağımın altında bir yerde duruyo ve çok küçük bi kaç saat önce doğduğunu düşünüyorum, biraz araştırdım genelde bahçe katı ve ilk katlarda oturan kişilerde oluyomuş, ama ben en üst kattayım ve 9. kat ? ne yapmam lazım?
kertenkeleyle yaşarım hiç sıkıntı değil bana zararı yok ama ölücek en sonunda ona üzülüyorum...

2 hafta önce mutfakta kertenkele yavrusu gördüm yakalayıp dışarı salmak istedim ama çok hızlı kaçıyor ve aralara girdiği için yakalayamayıp boş vermiştim, fakat bu gün tekrar gördüm şu an benle aynı odada yatağımın altında bir yerde duruyo ve çok küçük bi kaç saat önce doğduğunu düşünüyorum, biraz araştırdım genelde bahçe katı ve ilk katlarda oturan kişilerde oluyomuş, ama ben en üst kattayım ve 9. kat ? ne yapmam lazım?
kertenkeleyle yaşarım hiç sıkıntı değil bana zararı yok ama ölücek en sonunda ona üzülüyorum...
Eve bir kutu koyun. Bekleyin. İçine girdiği an kutunun kapağını kapayın ve aşağıya bahçeye indirin. Orada salın gitsin özgürlüğe hem sen hem o rahatlasın.

Eve bir kutu koyun. Bekleyin. İçine girdiği an kutunun kapağını kapayın ve aşağıya bahçeye indirin. Orada salın gitsin özgürlüğe hem sen hem o rahatlasın.
ev biraz büyük girer mi ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide 2 hafta öncede yavru vardı ve o daha büyüktü, anneleri nerde?

ev biraz büyük girer mi ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide 2 hafta öncede yavru vardı ve o daha büyüktü, anneleri nerde?
Gece cama çıkıp tırmanarak inmiş olabilir anne olan. Yavrular en çok nerede duruyorsa kutuyu oraya koyun.

Biz de 10.kattayız bu sene hiç görmedim ama geçen sene baya görüyorduk evde. Hatta bir keresinde oyun oynarken ayağıma çıkmıştı çok kötü bir durumdu. Uzun yolculuklarda vs lavabo deliklerini kapat. Lavabo deliklerinden çıkabiliyorlar. Bir de böcekleri falan yerler yararı olur.

Geri