3 Mouse arasında takılı kaldım

Reaksiyon skoru
1
Beyler yeni mouse almayı düşünüyorum önceki moseum bozuldu malesef 3 tane mouse arasında takılı kaldım ne alaçağımı bilemiyorum yardımcı olurmusunuz

Söylediğim Mouselar;

1-VGN GAMEPOWER X3

2-DARMOSHARK N3

3-Razer Basilisk X HyperSpeed

size göre en iyi mouse ne karar veremedim hangisine alaçağıma

Bi kere Razer'ın bu kıyasta olmaması lazım(fazla ağır, hızlanma ve tarama diğer iki modelden daha düşük), sanırım marka algısı nedeniyle bu listede yer almış. Bu arada Razer mouse kullanan birisi olarak söylüyorum bunu :)
VGN ile Darmo arasında da anlamlı bir fark yok. Ağırlık farklı. Shape ve ağırlığa göre karar verip ikisinden birini tercih edebilirsin.

Beyler yeni mouse almayı düşünüyorum önceki moseum bozuldu malesef 3 tane mouse arasında takılı kaldım ne alaçağımı bilemiyorum yardımcı olurmusunuz

Söylediğim Mouselar;

1-VGN GAMEPOWER X3

2-DARMOSHARK N3

3-Razer Basilisk X HyperSpeed

size göre en iyi mouse ne karar veremedim hangisine alaçağıma
Attack shark x3 olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

VGN Gamepower X3'te 40 MS'e yakin click latency var. Darmoshark N3'u sadece cop connectgame satiyor. Basilisk X ise pilli(tam hatirlamiyorum ama pilli olmasi lazim)

Ben olsam bunu alirdim.
1250ye geliyor darmoshark n3 ile aralarında bariz bi fark yok n3 alınabilir

Corsair Katar Pro Wireless mouse hakkında ne düşünüyorsunuz birde gram farkı olunca mesela 60 gram mouse dan 90 gram bi mousea geçersek valorant csgo gibi oyunlarda bu etki eder mi?

Fark eder. Katar Pro bunlarin yaninda kotu.

Olay connectgameden kurtulmak aslinda N3 sorun degil connectgame sorun :D
Beyler bu connect game markasının ne gibi bi sorunu varda bu kadar şikayet ediyorsunuz darmoshark n3 almayı karar vermiştim ama connect game sorun falan diyorsunuz eğer darmoshark n3 almicaksam ne alıcam bilmiyorum vgn mi alsam karar veremedim

Beyler bu connect game markasının ne gibi bi sorunu varda bu kadar şikayet ediyorsunuz darmoshark n3 almayı karar vermiştim ama connect game sorun falan diyorsunuz eğer darmoshark n3 almicaksam ne alıcam bilmiyorum vgn mi alsam karar veremedim
Iade politikasi berbat ve satis sonrasi destek yok

DARMOSHARK N3 şark bence gamepowerın ürünleri kalitesiz oluyor benim akrkadaş var pc konusunda çok bilgili gamepowr kötü dedi

Aj199 hepsinden kaliteli. Ve Amazon satıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri