Nasparus
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,691
nasıl olacak o işAga ram ekleme çok fiyat biner takılan ramler ddr4 içindeki ramide satar 2 tane 16 GB ram alırsın ddr5 miss gibi
nasıl olacak o işAga ram ekleme çok fiyat biner takılan ramler ddr4 içindeki ramide satar 2 tane 16 GB ram alırsın ddr5 miss gibi
lapotp larda cesper ve monster alınmaz bunun yerine victus almak bence da mantıklıBu fiyata daha iyisi var mı ? Bu alinir mi uzun süredir bekliyorum zam gelmeden almam lazım.
https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,417384762.html
27.000 16 ram olanı almıştım i512450hreis sen kaça almıştın o zaman
hocam herkes öyle diyor casper kullanıp da öyle diyenin olduğunu düşünmüyorum ama yarın victus alacağım yapacak bir şey yok.lapotp larda cesper ve monster alınmaz bunun yerine victus almak bence da mantıklı
İçindeki ramler 2 el satıp istediğin ramleri alıp takacaksınnasıl olacak o iş
hacı tamam da ddr4 diyosun pc ddr4 ise ddr5 nasıl takacaksınİçindeki ramler 2 el satıp istediğin ramleri alıp takacaksın
pc ddr5 de destekliyor kankahacı tamam da ddr4 diyosun pc ddr4 ise ddr5 nasıl takacaksın
Post automatically merged:
Oluyor mu öyle
ben yuvaları farklı diye biliyorumpc ddr5 de destekliyor kanka
hacı tamam da ddr4 diyosun pc ddr4 ise ddr5 nasıl takacaksın
Post automatically merged:
Oluyor mu öyle
Yuva konusunda emin değilim ama işlemci destekliyorsa ona göredir ram yuvası konuyorben yuvaları farklı diye biliyorum