Araba önerisi 1.3 milyona 2.el

Ben arabalardan zerre anlamam. Ama o kadar param olsa Togg alırdım. Gelecekte Togg çok büyük bir araç olacak. Blokzincir, akıllı kent, network gibi birçok özeliği olacak.
Suv almıcam hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben arabalardan zerre anlamam. Ama o kadar param olsa Togg alırdım. Gelecekte Togg çok büyük bir araç olacak. Blokzincir, akıllı kent, network gibi birçok özeliği olacak.
Togg alınmaz bence ekranı falan kasıyor

alınmaz bence ekranı falan kasıyor
Araç hakkında teknik bilgiye sahip değilim. Ama gelecekte çok iyi yerlere gelecek. Instagram hesabında Togg akıllı kent planının videoları vardı. Togg, AVAX (bir kripto para ve blokzincir yapısı) ile entegre çalışacak. Örneğin yolda kalan bir Togg gördünüz. Kendi Togg'unuzdan ona enerji paylaştınız. Hop sizin cebinize AVAX gönderilecek. Bu sadece bir şey.
O paraya elektrikli araba alıyorsun.

temiz istiyorsanız passat , mondeo vs onerebilirim . eğer çok temiz olmasın duruşu vs olsun diyorsanız f30 , bulunursa 1.4 tfsi A4

Kesinlikle 308 alırım.

bütçe yetse ben a4 alırdım matrix farlı olanları gerçekten çok güzel duruyor 1.4 turbo motorlu 2017 model 1.3 e zor bulunur bence

Togg mantıklı ama şuan siparişlere yetişemiyorlar ve suv istememiş dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,535
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri