Yardım Teknik servise ne zaman gider?

Reaksiyon skoru
718
Arkadaşlar i512400F işlemcimi servisi gönderdim 11 gün oldu hayla genel merkezdeymis teknik servise gitmemis intelin servisi yurtdışında olacağı için 50 gün beklemek istemiyorum 10 günde servisise gitse servis 20 gün bekletse 20 günde gelis desek genel merkezden geri getirebilir miyim çok uzun sürüyor vatan aracılığıyla göndermiştim

Arkadaşlar i512400F işlemcimi servisi gönderdim 11 gün oldu hayla genel merkezdeymis teknik servise gitmemis intelin servisi yurtdışında olacağı için 50 gün beklemek istemiyorum 10 günde servisise gitse servis 20 gün bekletse 20 günde gelis desek genel merkezden geri getirebilir miyim çok uzun sürüyor vatan aracılığıyla göndermiştim
Vatan ile gonderdiysen Max 20 veya 40 günü gözden çıkar hocam

Vatan ile gonderdiysen Max 20 veya 40 günü gözden çıkar hocam
40 gün nedir hocam ya işlemci Türkiyeden çıkmıyor ki her aradığım da genel merkezde işlemcinin bir sıkıntısı bile yoktu toptan gönderelim dedik genel merkezden alabilirmiyiz acaba genel merkezde ne bilmiyorum zaten Türkiyeden çıksa servisde cok durmaz diye düşünüyordum

40 gün nedir hocam ya işlemci Türkiyeden çıkmıyor ki her aradığım da genel merkezde işlemcinin bir sıkıntısı bile yoktu toptan gönderelim dedik genel merkezden alabilirmiyiz acaba genel merkezde ne bilmiyorum zaten Türkiyeden çıksa servisde cok durmaz diye düşünüyordum
Pek zannetmiyorum genel merkezden alacağını vatandan gonderdiysen tekrar vatandan alman lazım diye biliyorum

Pek zannetmiyorum genel merkezden alacağını vatandan gonderdiysen tekrar vatandan alman lazım diye biliyorum
Öyle değil hocam bu işlemci gidene kadar zaten 10 gün daha gecer servis kesin bekletir bana zıt her şey 20 günde ordan 20 günde gelmesi desek 50 gün ben bu işlemci servise gitmeden geri alabilirmiyim 50 gün beklemek istemiyorum vatana gitsem geri getirirlermi işlemciyi of deliricem abi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 gün ne demek abi arkadaşlar daha önce Intel islemcini vatan aracılığıyla servise gonderen bunu yaşamış arkadaşlar yardımcı olabilir mi kaç gün sürüyor bu işlem kafayı yemek üzerindeyim

Son düzenleme:
20 iş günü geçerse değişim iste direkt.

Teknik servisin yasal süresi 21 iş günüdür dostum, aksi halde dayan vatanın kapısına iademi verin de.

20 iş günü geçerse değişim iste direkt.
Kanka sorun seviste durması değil serviste cok iş yok ama yurt dışına gidip gelmesi sıkıntı Türkiye'den çıkamıyor bir türlü bisikletle kargoluyor lar herhalde servise gitse bi yaşayan arkadaşlar varsa hani gidip gelmesi ne kadar sürüyor yurtdışı na onu merak ediyorum 11gun oldu 20 günden daha fazla sürer mi gidip gelmesi servisi katmiyorum @Farway @Mert

Kanka sorun seviste durması değil serviste cok iş yok ama yurt dışına gidip gelmesi sıkıntı Türkiye'den çıkamıyor bir türlü bisikletle kargoluyor lar herhalde servise gitse bi yaşayan arkadaşlar varsa hani gidip gelmesi ne kadar sürüyor yurtdışı na onu merak ediyorum 11gun oldu 20 günden daha fazla sürer mi gidip gelmesi servisi katmiyorum @Farway @Mert
Yurtiçi yurt dışı çok farketmez sen distribütor garantili almadın mı bu ürünü?

Vatan dan aldım işte kanki vatan garantili şimdi sorun işlemci yurt dışına gidecek ya kaç günde gelir diye soruyorum 11 gün oldu hayla Türkiyede servise ne zaman gidecekte gelecek 20 gün daha beklemek istemiyorum sorum bu 20 iş günü geçtikten sonra zaten sıfır ürün isteye isteyebileceğimi biliyorum daha fazla beklemek istemiyorum sorum budur

Hem o 20 iş günü servise gittekten sonra başlıyor

Vatan dan aldım işte kanki vatan garantili şimdi sorun işlemci yurt dışına gidecek ya kaç günde gelir diye soruyorum 11 gün oldu hayla Türkiyede servise ne zaman gidecekte gelecek 20 gün daha beklemek istemiyorum sorum bu 20 iş günü geçtikten sonra zaten sıfır ürün isteye isteyebileceğimi biliyorum daha fazla beklemek istemiyorum sorum budur

Vatana teslim ettiğin gün 20 iş günü başlar.

Bende vatana değişım icin ekran karti yolladım 14 gün içinde sadece değişim istedim sadece
yarın kargoya vereli 20.gün vatana gideli 18. Gün olacak
Hala bekliyorum ne zaman gelir ?
Müşteri huzmetleri talebiniz onaylamiş dıyor
Vatana teslim ettiğin gün 20 iş günü başlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,026
Üyeler
186,567
Son üye
0gii
Geri