Bu Asus vg 249q
Bu sıfır diyor ama gerçekten sıfır mıdır yani
Bu MSI daha uygun bu da ips yeterli ama sizede sormak istedim
İlk linkde ki asusun birebir aynısı ben de var bende ışık sızması sorunu var rahatız etmez ise tavsiye ederim. Ama çok fazla siyah arka planlı şeyler kullanıyorsanız rahatız edebilir.Bu Asus vg 249q
Foto çekebilir misinizİlk linkde ki asusun birebir aynısı ben de var bende ışık sızması sorunu var rahatız etmez ise tavsiye ederim. Ama çok fazla siyah arka planlı şeyler kullanıyorsanız rahatız edebilir.
Galiba şansa göre bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor galibaİlk linkde ki asusun birebir aynısı ben de var bende ışık sızması sorunu var rahatız etmez ise tavsiye ederim. Ama çok fazla siyah arka planlı şeyler kullanıyorsanız rahatız edebilir.
Tüm vg249qlarda böyle mi yoksa denk mı geliyorVG249Q alın, G241 ölü ilan.
İki modelde kötü değil, eksi yanları yok sıfır fiyatları harici. G241'in ilan tarihi çok eski anlamında söyledim onu.Tüm vg249qlarda böyle mi yoksa denk mı geliyor
Önerdiğiniz ürünlere güldüm, satıcı hakkında bilgim yok.@Heimlich Neden gülüyorsun? Bu forumda ve başka forumlarda biraz araştırırsan Gaming Türkiye satıcısının başka adlarla da bir sürü dolandırıcılık yaptığı yalan yanlış bilgilerle ürün sattığını görürsün.
Önerdiğim ürünlere neden güldün? Sıfır ürünler, güvenilir satıcılar, VG249Q ve G241 gibi giriş seviyesi iş görür monitörler.Önerdiğiniz ürünlere güldüm, satıcı hakkında bilgim yok.
Aryond A24 korkunç bir kontrasta sahip ve fason ürün, Acer'ın fiyatı ise şüpheli geldi açıkçası.Önerdiğim ürünlere neden güldün? Sıfır ürünler, güvenilir satıcılar, VG249Q ve G241 gibi giriş seviyesi iş görür monitörler.
Fason ürün olmasında ne sorun var? Önemli olan paneli değil mi? Sanki Acer,Asus ya da MSI kendisi panel mi üretiyor? Monster ne kadar fasonsa diğer markalar da o kadar fason.Aryond A24 korkunç bir kontrasta sahip ve fason ürün, Acer'ın fiyatı ise şüpheli geldi açıkçası.