Erkek cüzdan önerisi istiyorum.

bir tık da öyle bir şey arıyorum aslında göt cebinde takan bir insan değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orijinal değil sanırım doğru mudur? pek inanmam başka sitelerde satılanı bir de shopier de ? doğrumudur.
Hocam en üst kalite işte bunlar kendimde kullanıyorum 2.5-3 yıldan beri hiç bi sıkıntısı yok numarasınıda verim isterseniz

evet bir nevi onlara da bakıyorum.

teşşekürler bakıyorum.

hoşuma gitti deri olanları fena değil gibi, bu senin kullandığın deri değil sanırım doğru mu?
Alttan düğmeli olanlar pişman eder hem kalın hemde mekanizması 6 ay içinde bozuluyor. Manual birşeyler bak

shopier.com/Copaincollectionn
Arkadaşımın sitesi beğendiğin olursa söyle bana indirim yapsın sana
Bu model güzelmiş kaça salar
Screenshot_2023-09-29-08-56-44-744_com.android.chrome.jpg

Bütçe bakılmaz sızın, hoş küçük ve kaba durmayan cüzdan arıyorum marka model farketmez kullanışlı olursa sevinirim hadi beyler gelsin öneriler yıllardır cüzdan kullanmadım sürekli omuz çantasıyla ve sırt çantası ile gezen biriyim bazen kullanmak istiyorum.
Konu sahibi
Bu modele de bakabilirsin.

Son düzenleme:
https://www.trendyol.com/puma/phase-cuzdan-p-4460480?boutiqueId=61&merchantId=104929 hocam bunu 1 aydır falan kullanıyorum çok hoş cüzdan tavsiye ederim
aynısı var sıkıldım biraz çocuksu duruyor. :)

Alttan düğmeli olanlar pişman eder hem kalın hemde mekanizması 6 ay içinde bozuluyor. Manual birşeyler bak

Alıntıyı görüntüle

Konu sahibi
teşekkür ederim

Alıntıyı görüntüle

Konu sahibi
Kanka instagram shnaydnn hesabına yaz bu cüzdan için ben seyfo dayının erkadaşıyım dersen yapar sağlam bi indirim

Geri