Neler Yeni

Mouse hareket edince kasadan cızırtı geliyor

TEDRAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl G
Arkadaşlar sistemi alalı 2-3 hafta oldu mouse hareket edince kasadan cızırtı sesi geliyor. Aynı zamanda oyunda da geliyor mesela pes 2021 oynarken menüde dolaşırken geliyor maç başladığı zaman kayboluyor. Valorant ta da aynı şekilde. Nasıl çözebilirim bu sorunu yazarsanız sevinirim ses beni rahatsiz ediyor

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar sistemi alalı 2-3 hafta oldu mouse hareket edince kasadan cızırtı sesi geliyor. Aynı zamanda oyunda da geliyor mesela pes 2021 oynarken menüde dolaşırken geliyor maç başladığı zaman kayboluyor. Valorant ta da aynı şekilde. Nasıl çözebilirim bu sorunu yazarsanız sevinirim ses beni rahatsiz ediyor
Trim ses gibimi yoksa coilwhine mı ?

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
ahmet ali özmert
coil whine geçmiş olsun herhangi bir parçaya zararı vs yok ama ses yapar

Aykut D.

80+ Gold

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Yok hayır böyle değil daha tiz bir ses elektiriksel bir ses gibi
önceki kasamda vardı aynı ses hem boşta calısırken hafif geliyordu oyuna girince artıyordu ve bazı zamanlar mouse hareketindede oluyordu dediginiz gibi Rx 6700 xt ekran kartım vardı o zamanlar. Şuanki ekran kartı modeliniz nedir ?

TEDRAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl G
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önceki kasamda vardı aynı ses hem boşta calısırken hafif geliyordu oyuna girince artıyordu ve bazı zamanlar mouse hareketindede oluyordu dediginiz gibi Rx 6700 xt ekran kartım vardı o zamanlar. Şuanki ekran kartı modeliniz nedir ?
Heh aynen senin dediğin gibi oluyor ekran kartı amd radeon rx6600

Talha_

80+
Benim sistem eskidi diye geliyor diyordum da sizden de gelmesi düşündürdü. Aynı ses benden de geliyor. 2070 super ve 7 3700x var stok soğutucuyla birlikte. Stokların iyi olan versiyonu var ama eskidi diye düşünüyordum.

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Heh aynen senin dediğin gibi oluyor ekran kartı amd radeon rx6600
Coil whine deniyor hocam maalesef cok tilt edici bir ses genelde amd kartlarda oluyor diye biliyorum rx 6600 ve rx 6700 xt lerde kronik gibi bir şey sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim sistem eskidi diye geliyor diyordum da sizden de gelmesi düşündürdü. Aynı ses benden de geliyor. 2070 super ve 7 3700x var stok soğutucuyla birlikte. Stokların iyi olan versiyonu var ama eskidi diye düşünüyordum.
yok ben alalı 2 ay olmustu 2 ay sonra arttı nedense yani eğer bahsettigimiz aynı sey ise coil whine

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Güç kaynağın corsair mi?

TEDRAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl G
Coil whine deniyor hocam maalesef cok tilt edici bir ses genelde amd kartlarda oluyor diye biliyorum rx 6600 ve rx 6700 xt lerde kronik gibi bir şey sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok ben alalı 2 ay olmustu 2 ay sonra arttı nedense yani eğer bahsettigimiz aynı sey ise coil whine
Bazı yerlerde okudum herhangi bir zararı yokmuş ama çok gıcık ediyor bu ses beni

Top Bottom