tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Arkadaşım için bakıyorum. 200 tl ye kadar klavye ve mouse önerebilir misiniz?
ben 250 tl ye Gamepower ursa ve kb r66 düşündüm 50 tl daha fazla verebilirseZor biraz ya o bütçeye rampage mouse klavye kombo alırsınız![]()
bondle almak yerine mouse alsın kaliteli misal g102 160 lira civarı 40 liraya da basit bir klavye alsın mouse önemli.Arkadaşım için bakıyorum. 200 TL ye kadar klavye ve mouse önerebilir misiniz?
Ursa yerine g102 öneririm.ben 250 TL ye Gamepower ursa ve kb r66 düşündüm 50 TL daha fazla verebilirse
300e g76k klavye olarak. mouse olarak ya ursa yada g102 karar sizin.ben 250 TL ye Gamepower ursa ve kb r66 düşündüm 50 TL daha fazla verebilirse
Siz 200 TL yazmışsınız ona göre söyledim ama rampage nin klavyeleri çok güzel değil KANIMCAben 250 TL ye Gamepower ursa ve kb r66 düşündüm 50 TL daha fazla verebilirse
Daha pahalı :/Ursa yerine g102 öneririm.
Pahalı da ben aldım ilk başta masa da dönüyordu mousepad aldım algılamadı flick atarken takılma yaptı en son vurdum duvara g102 aldım dünya varmış gamepower James Donkey gibi markaların klavye hariç ekipmanlarını önermem.Siz 200 TL yazmışsınız ona göre söyledim ama rampage nin klavyeleri çok güzel değil KANIMCA
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha pahalı :/
G 102 iyidir de gamepower ursa da fena değil İnternet kafede kullanıyorum gittiğimdePahalı da ben aldım ilk başta masa da dönüyordu mousepad aldım algılamadı flick atarken takılma yaptı en son vurdum duvara g102 aldım dünya varmış gamepower James Donkey gibi markaların klavye hariç ekipmanlarını önermem.