S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,340
Cips için hazır sos veya uğraştırmayacak şekilde sos tarifiniz var mı?
Unsos tarifi üzmezCips için hazır sos veya uğraştırmayacak şekilde sos tarifiniz var mı?
Çok katı olmaz dimi?Yoğurt kuru nane tuz
Sık sık yapıcam. 2 dakikada hazırlayabileceğim bişey olması lazım.Unsos tarifi üzmez
Fazla katı olmuyor, olursa eğer çok az sulandırırsın yoğurdu.Çok katı olmaz dimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sık sık yapıcam. 2 dakikada hazırlayabileceğim bişey olması lazım.
Teşekkür ederim denicem.Fazla katı olmuyor, olursa eğer çok az sulandırırsın yoğurdu.
hocam zaten hızlıca yapılabilen bir şey videoyu izledikten sonra zaten kendi kafanda oturtuyorsun, 3-5 baharat var, isteğe bağlı mayonez var, zeytin yağı ve biraz limon var. Limonla uğraşmazsın direk onu çıkartırsın çokta bi önemi yok bence 5-6 damla limonun. Yani pratiğe bağlarsın kendinÇok katı olmaz dimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sık sık yapıcam. 2 dakikada hazırlayabileceğim bişey olması lazım.
Zaten ordan izleyip canım çekti de kim uğraşcak bunla dedim. Bi kase yoğurdun üstüne kekik serpip yemeye pratik diyorum.hocam zaten hızlıca yapılabilen bir şey videoyu izledikten sonra zaten kendi kafanda oturtuyorsun, 3-5 baharat var, isteğe bağlı mayonez var, zeytin yağı ve biraz limon var. Limonla uğraşmazsın direk onu çıkartırsın çokta bi önemi yok bence 5-6 damla limonun. Yani pratiğe bağlarsın kendin
valla siz bilirsinizZaten ordan izleyip canım çekti de kim uğraşcak bunla dedim. Bi kase yoğurdun üstüne kekik serpip yemeye pratik diyorum.
Toplam ne kadar ödedin? Tohuma gerek var mı? Görünüşü bende pek iştah uyandırmadı çünkü.Ben konuyu görür görmez BİM'e gittim.
Şöyle yaptım :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
- Yoğurt
- Karabiber (az)
- Nane
- Kekik
- Pul biber (az)
- Kimyon (az)
- CHIA Tohumu