10k tablet önerisi..

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,295
Şimdilik iPad 9. nesil ve Samsung Tab S7 var sizce hangisi daha iyi olur? Başka öneriniz var mı?

Kuzenim normal okul ve gündelik işler için. Video, film, ders falan.
İpad iyidir hocam Samsung cihaz kullanmadım ama uzun sğredir ipad 8. Nesil ve 6. Nesil kullanan arkadaşlarım var kasma donma dahil en ufak sorun yaşamadılar ama önerim eğer ipad alıcaksan hafızasını yüksek alman

Huawei Matepad'lere bir bakın.

İpad iyidir hocam Samsung cihaz kullanmadım ama uzun sğredir ipad 8. Nesil ve 6. Nesil kullanan arkadaşlarım var kasma donma dahil en ufak sorun yaşamadılar ama önerim eğer ipad alıcaksan hafızasını yüksek alman
Hocam cloud falan yok muydu? 64gb yetmez mi?

Matepad air diyorsunuz sanırım, ben Huawei telefon kullanıyorum Google olmaması nedeniyle can çekişiyorum. Tablette de aynı sorun var mı? Size göre ipad 9. Nesil mi? Matepad air mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

..
Gbox diye bir uygulama ile Matepadlere Google uygulamaları yükleniyor. Kullanıcı yorumları herhangi bir sorun olmadığı yönünde. Bu paranın alabileceği en iyi cihazlar Matepad ler. iPad Pro almıyorsan boş bana göre. 9,10.nesil alınmaz. Gereksiz pahalı, en ucuzu 64 GB. Matepadler 120 hz ekran, kalem vs. hediyesi ile geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,147
Üyeler
188,377
Son üye
YooEmoli
Geri