POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Şimdilik iPad 9. nesil ve Samsung Tab S7 var sizce hangisi daha iyi olur? Başka öneriniz var mı?
Ne için kullanıcaksınŞimdilik iPad 9. nesil ve Samsung Tab S7 var sizce hangisi daha iyi olur? Başka öneriniz var mı?
Kuzenim normal okul ve gündelik işler için. Video, film, ders falan.Ne için kullanıcaksın
İpad iyidir hocam Samsung cihaz kullanmadım ama uzun sğredir ipad 8. Nesil ve 6. Nesil kullanan arkadaşlarım var kasma donma dahil en ufak sorun yaşamadılar ama önerim eğer ipad alıcaksan hafızasını yüksek almanKuzenim normal okul ve gündelik işler için. Video, film, ders falan.
Hocam cloud falan yok muydu? 64gb yetmez mi?İpad iyidir hocam Samsung cihaz kullanmadım ama uzun sğredir ipad 8. Nesil ve 6. Nesil kullanan arkadaşlarım var kasma donma dahil en ufak sorun yaşamadılar ama önerim eğer ipad alıcaksan hafızasını yüksek alman
64 yeterli hocan tek önerim 32 almamanızHocam cloud falan yok muydu? 64gb yetmez mi?
Matepad air diyorsunuz sanırım, ben Huawei telefon kullanıyorum Google olmaması nedeniyle can çekişiyorum. Tablette de aynı sorun var mı? Size göre ipad 9. Nesil mi? Matepad air mi?Matepad
..Huawei Matepad'lere bir bakın.
Gbox diye bir uygulama ile Matepadlere Google uygulamaları yükleniyor. Kullanıcı yorumları herhangi bir sorun olmadığı yönünde. Bu paranın alabileceği en iyi cihazlar Matepad ler. iPad Pro almıyorsan boş bana göre. 9,10.nesil alınmaz. Gereksiz pahalı, en ucuzu 64 GB. Matepadler 120 hz ekran, kalem vs. hediyesi ile geliyor.Matepad air diyorsunuz sanırım, ben Huawei telefon kullanıyorum Google olmaması nedeniyle can çekişiyorum. Tablette de aynı sorun var mı? Size göre ipad 9. Nesil mi? Matepad air mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
..