🔥 $ DOLAR 27,76 ₺ İLE REKOR TAZELEDİ! 🔥

Keşke dolara atsaydım olayı yaşanır diyorsun. Sen hangi bankadan mevduat yaptın? Oran kaç? Günlük mü, aylık mı?
Odeabank da %43 ile KKM 3 Aylık Bağladım çıkışta dediler dolara çevirmezseniz devlet teşviği var 32 ve 45 güne özel %55 Faiz var diyince mantıklı geldi. Yüksek faiz olunca da 45 gün bağlamak mantıklı geldi (Doların tutulucağını düşündüm keşke 32 bağlasaydım) 48K dolar bağladım Banka getirisi 85K dolar artarsa (28.9₺) aldığım faiz yanmış olucak 29 dan sonraki sayılar zararım olucak.

Odeabank da %43 ile KKM 3 Aylık Bağladım çıkışta dediler dolara çevirmezseniz devlet teşviği var 32 ve 45 güne özel %55 Faiz var diyince mantıklı geldi. Yüksek faiz olunca da 45 gün bağlamak mantıklı geldi (Doların tutulucağını düşündüm keşke 32 bağlasaydım) 48K dolar bağladım Banka getirisi 85K dolar artarsa (28.9₺) aldığım faiz yanmış olucak 29 dan sonraki sayılar zararım olucak.
Beni de TEB aradı günlük %43 oran ile Mevduat teklifi geldi.
Ayıptır söylemesi arsa satışı yaptık ve 1.25M ₺ bende duruyor ve TEB'in teklifi çok cazip geldi. KKM ye girip girmeme konusunda kararsızım.

Ayıptır söylemesi arsa satışı yaptık ve 1.25M ₺ bende duruyor ve TEB'in teklifi çok cazip geldi. KKM ye girip girmeme konusunda kararsızım.
KKM de yüksek oran varsa gir ama şu anda alım yapılmıyor KKM 2024 de kapanacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günlük %43 çok iyi bir değer bu arada benim de mevduat bitince olursa kkm olmazsa günlüğe atarım.

Son düzenleme:

Günlük %43 çok iyi bir değer bu arada benim de mevduat bitince olursa kkm olmazsa günlüğe atarım.
En yüksek sadece TEB verdi hem de araştırdım inanılmaz yüksek değer HEM DE GÜNLÜK!

Vadenizin günlük olması faiz oranının da günlük olduğu anlamına gelmiyor. Günlük %43 faizin getirisi günlük %43 değil senelik %43tür . Yani günlük %0.119 bir kazanç avantajlı falan değildir.... Dolar bugün bile baskılanmasına rağmen %0.27 arttı. Baskılanması kontrollü olarak azaltılmak zorunda. Bu durumda sizin iyi kazanç diye günlükte olan paranız anlık yükselişlerde TL ayağında kaldığınız için zarar yazacaktır. Enflasyona bakıldığında nerde durursan dur zaten zarar yazıyorsun ama TL bacağı en büyük zarar yazacak yer.

Son düzenleme:
Günlük değil senelik. Yani günlük 0.11 demek...
Halla halla öylemi sjskdksks dostum biliyorum %43 vermeyeceğini. Mevduat süresi ne kadar kısa ise o kadar az veriyor %43 ü normalde 32 güne veriyorlar 1 güne %30 dan fazla verene denk gelmemiştim.

o bile paranızı dolar karşısında en azından yarı yarıya eritecek.
DOLAR alarak bile paramız eriyor.

53k dolarım vardı ev alabiliyorum şu anda aynı dolarım var bu sefer 3+1 yerine 2+1 alıyorum seneye 1+1 alabilecem

53k dolarım vardı ev alabiliyorum şu anda aynı dolarım var bu sefer 3+1 yerine 2+1 alıyorum seneye 1+1 alabilecem
Ev almış olsan sıfır kaybın vardı o vakit (!) 😂

Evet bir de almayıp tl de kaldığınız hali düşünün.. Mal ve bozulmayacak tüketim malzemeleri 1. sırada evet ama cash tutacaksanız TL ne yazık ki bir seçenek değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri