Bu siteler güvenilir mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
@ginowhi hayirdir hocam gulucuk atmissin cevabini soyle muhabbet edelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin verileriniz ister istemez yasadışı islere bulasmis oluyor ya cünki o takipci fln satan adamlar bir tek o isle ugrasmiyorlar kimlik bilgisi dahil adres dahil acık acık verilen altyapılarida var o yüzden dedim dediğim gibi ben olsam yapmazdım tercih sizin yanlışım varsa cahilligim say kardesim kolay gelsin
Ben gidip en iyisi O foruma sorim hocam ordakiler smm isini daha iyi biliyo siz smmden bilmiyosunuz anlasilan

Tamam dostum çok istekliysen gir bir tanesine yap şüphen yoksa hiçbir konuda.

o siteye girdiğiniz veriler neyse o verileri ne zaman kullanmak isterlerse o zaman.

Bir şeyin doğruluğu ve güvenilirliği için o şey referans alınarak kontrol sağlanılamaz. Bu mantık hatalarıyla da dolandırılmadan ve zarar görmeden bu işlerde uzun kalınamaz.

Satın alacağın arabanın ekspertizini satan adamın yapıp araba sağlam demesi ve senin de dönüp merak etme kontrol ettirdim sağlammış demenden farksız..

Bir şeyin doğruluğu ve güvenilirliği için o şey referans alınarak kontrol sağlanılamaz. Bu mantık hatalarıyla da dolandırılmadan ve zarar görmeden bu işlerde uzun kalınamaz.
Neysr hocam sallama girdim bidi olmaz herhalde zaten sahibiyle de konustum destekten

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri