arkadaşlar bu sene yks sınavına giricem doğru düzgün bi çalışma planı lazım dershaneye gitmiyorum ve önceki senelerden bi çalışma alışkanlığım yok nasıl kazanabilirim ve güzel bi çalışma planı nasıl kurabilirim yardım ederseniz sevinirim
hocam gün içinde telefonla uğraşmıyorum bilgisayarda takılıyorum ama düzenli bi programım olsa ayak uydurabilirim gibi hissediyorum o yüzden bi program arayışı içerisindeyim senin varsa bi programın önceden kullandığın veya şimdi kullandığın atarsan sevinirimtelefondan kendini uzaklaştırınca gerisi geliyor.
programı kendin yapman kendi saatlerine göre ayarlaman daha iyi hafta içi okula gidiyorsan 5 saat civarı çalışma zamanı ayarlıyabiliyorsun kendine.hocam gün içinde telefonla uğraşmıyorum bilgisayarda takılıyorum ama düzenli bi programım olsa ayak uydurabilirim gibi hissediyorum o yüzden bi program arayışı içerisindeyim senin varsa bi programın önceden kullandığın veya şimdi kullandığın atarsan sevinirim
hocam haklısınız ama programı nası hazırlamam konusunda yardıma ihtiyacım var molalar kaç dk olmalı hangi dersler ağırlıklı olmalı gibi şeylere akıl hocası gibi bişey arıyorum denebilirprogramı kendin yapman kendi saatlerine göre ayarlaman daha iyi hafta içi okula gidiyorsan 5 saat civarı çalışma zamanı ayarlıyabiliyorsun kendine.
en basitinden 50dk ders 10dk mola şeklinde ilerleyebilirsin. Kendini en iyi anlayabiliecek olan sensinhocam haklısınız ama programı nası hazırlamam konusunda yardıma ihtiyacım var molalar kaç dk olmalı hangi dersler ağırlıklı olmalı gibi şeylere akıl hocası gibi bişey arıyorum denebilir
haklısınız hocam teşekkür ettim bu programı yapabiliceğim bir uygulama var mı bildiğiniz yoksa kağıt ıkalem mantığı ile mi yapmam lazımen basitinden 50dk ders 10dk mola şeklinde ilerleyebilirsin. Kendini en iyi anlayabiliecek olan sensin
Kendini en iyi sen bilirsin, oturup test çözmeye başla süre tut. Ne kadar süre çalıştıktan sonra sıkılıyorsun? Örneğin 25 dk olsun. 25 dk ders 5 dk molaya 1 pomodoro denir. Günde kaç pomodoro yapabiliyorsun diye test et kendini. Günde 4'ün altına düşmemek kaydıyla her pomodoroda bir şeyler yapacak şekilde ayarla kendini. Ayriyeten Gri Koç izleyebilirsin.hocam haklısınız ama programı nası hazırlamam konusunda yardıma ihtiyacım var molalar kaç dk olmalı hangi dersler ağırlıklı olmalı gibi şeylere akıl hocası gibi bişey arıyorum denebilir
deneyeceğim hocam teşekkür ederim programları yapabileceğim bir site var mı?Kendini en iyi sen bilirsin, oturup test çözmeye başla süre tut. Ne kadar süre çalıştıktan sonra sıkılıyorsun? Örneğin 25 dk olsun. 25 dk ders 5 dk molaya 1 pomodoro denir. Günde kaç pomodoro yapabiliyorsun diye test et kendini. Günde 4'ün altına düşmemek kaydıyla her pomodoroda bir şeyler yapacak şekilde ayarla kendini. Ayriyeten Gri Koç izleyebilirsin.
Notion isimli bir uygulama var ona bakabilirsin. @Gri Caner daha iyi bilir nasıl kullanıldığını, ben çok az kullanmıştım.deneyeceğim hocam teşekkür ederim programları yapabileceğim bir site var mı?
azda olsa nasıl kullanacağımı açıklar mısınız?Google Takvim
Şu an çok halsizim. Ama zorluğu yok. İki kurcala anlarsın.azda olsa nasıl kullanacağımı açıklar mısınız?