Bedirhan Demir
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
hepsini silip tekrardan biçimlendirmen lazım hocamBenim Windows’um çökmüştü bende Windows 10 u flash belleke yükleyip kurmaya başladım yaptım ama ssd me kurulmuyor
içeride önemli bilgilerin varsa önce yedeklerini almaya çalışhepsini silip tekrardan biçimlendirmen lazım hocam
yok hocam önemli bilgim yokhepsini silip tekrardan biçimlendirmen lazım hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
içeride önemli bilgilerin varsa önce yedeklerini almaya çalış
Hepsini tek sek sil sonra yeni de boyut rllemeden oluştur sonra ileri de kursun direkt.Hepsini silince hata veriyor
Diskiniz dolu olduğu için (diskteki boş alan 21gb ve win istediği 35gb) windows kuramıyor biçimlendirmeyi dener misiniz o diskiBenim Windows’um çökmüştü bende Windows 10 u flash belleke yükleyip kurmaya başladım yaptım ama ssd me kurulmuyor
Diskiniz dolu olduğu için (diskteki boş alan 21gb ve win istediği 35gb) windows kuramıyor biçimlendirmeyi dener misiniz o diski
Nasıl 35 GB yapıcam peki hocamDiskiniz dolu olduğu için (diskteki boş alan 21gb ve win istediği 35gb) windows kuramıyor biçimlendirmeyi dener misiniz o diski
Evet hocam ondada hata veriyorHocam HacıSOFU'nun dediği yöntemi denediniz mi
Hocam Shift F10 ile cmd açıp "diskpart" komutunu yazıp ondan sonra "list disk" yazıp foto atabilir misinizEvet hocam ondada hata veriyor
Hocam Shift F10 ile cmd açıp "diskpart" komutunu yazıp ondan sonra "list disk" bu hocsyazıp foto atabilir misiniz
hocam USB fat32 ntfs mi yapayım bir şey farkeder mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Shift F10 ile cmd açıp "diskpart" komutunu yazıp ondan sonra "list disk" yazıp foto atabilir misiniz
Öyle yazdığımda olmuyor hocam çok denedimHocam "select disk 0" yazıp sonra "clean" yazar mısınız diski temizleyecektir (kusura bakmayın bu arada bir sorundan ötürü konu açıyordum da)
Sorun degil hocamHocam "select disk 0" yazıp sonra "clean" yazar mısınız diski temizleyecektir (kusura bakmayın bu arada bir sorundan ötürü konu açıyordum da)