Neler Yeni

Öneri Elektrik Süpürgesi Önerisi

Maxima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kartal ÖZBÜYÜKKAYALI
Arkadaşlar merhabalar ev için elektrik süpürgesi ihtiyacım var fakat bu işlerden hiç anlamıyorum. Önerebileceğiniz emiş gücü yüksek ama kamyon motoru gibi ses çıkarmayan modeller var mıdır? Bütçe sınırım yok ama 15-20 k gibi fiyatlar da vermek istemiyorum.

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar merhabalar ev için elektrik süpürgesi ihtiyacım var fakat bu işlerden hiç anlamıyorum. Önerebileceğiniz emiş gücü yüksek ama kamyon motoru gibi ses çıkarmayan modeller var mıdır? Bütçe sınırım yok ama 15-20 k gibi fiyatlar da vermek istemiyorum.
Philips cyclone serisi güzel 8 9 10 ve power pro serilerini kullandım gerçekten kullanışlı güzel cihazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ufak olsun işimi görsün evin ufaksa

Evin genişse:

Maxima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kartal ÖZBÜYÜKKAYALI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Philips cyclone serisi güzel 8 9 10 ve power pro serilerini kullandım gerçekten kullanışlı güzel cihazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ufak olsun işimi görsün evin ufaksa

Evin genişse:
İkinci güzel gibi duruyor da motor gücü biraz az değil mi? Daha önce çok ağzım yandı elektrikli süpürgeden defalarca üstünden geçmek istemiyorum bir yerlerin.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
Son düzenleme:

Aykut D.

80+ Gold
İkinci güzel gibi duruyor da motor gücü biraz az değil mi? Daha önce çok ağzım yandı elektrikli süpürgeden defalarca üstünden geçmek istemiyorum bir yerlerin.
Halı kaldırıyor hocam

Maxima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kartal ÖZBÜYÜKKAYALI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar çok sağolun öneriler için bunların arasından bir tane seçer alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,638
Üyeler
171,070
Son üye
MyNeX001
Top Bottom