Brother DCP t520w Mürekkep Kutusu Dolu Hatası

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
8,038
Renkli iyi yazmadığı için mürekkep kutusunun mürekkep sıçrayan yerlerini babam silmiş. Daha sonra takınca Mürekkep Kutusu Dolu hatasını almış. Çözümü nedir? Babam içini iyice silmiş başka hiçbir şey kalmamış. Babam birine sormuş 500-600TL demiş bana fazla geldi.

Aynı yazıcı bizde de var. Baban direkt tankın içini mi silmiş?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aynı yazıcı bizde de var. Baban direkt tankın içini mi silmiş?
Hayır, renkler kötü çıktığı için programdan temizlik yapmış daha sonra her zaman yaptığı gibi kapakları silmiş. Daha önceden hiç böyle bir şey olmadı. Bu okuldaki. Evde de 220w'si var onda da aynı şeyi yaptık birkaç kez sorun olmadı.

Renkli iyi yazmadığı için mürekkep kutusunun mürekkep sıçrayan yerlerini babam silmiş. Daha sonra takınca Mürekkep Kutusu Dolu hatasını almış. Çözümü nedir? Babam içini iyice silmiş başka hiçbir şey kalmamış. Babam birine sormuş 500-600TL demiş bana fazla geldi.
mürekkep kutusu dolu hatası alması muhtemelen sensör kaynaklı yani silerken o sensörün etrafı toner ile dolmuştur

• Beğen
mürekkep kutusu dolu hatası alması muhtemelen sensör kaynaklı yani silerken o sensörün etrafı toner ile dolmuştur
tankı söküp temizlemek lazım yani sensörü özellikle
Babam yazıcıyı eve getirdi. Mürekkepin olduğu yere baktım sensör falan yoktu, ben de babam gibi sildim oraları. YouTube'da bu videoyu buldum, aynen uyguladım sorun düzeldi. Bir nevi format atmış gibi oldum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Babamın arkadaşı da 500-600 lira demişti, bir mahalle bilgisayarcısına daha dolandırıcı tanısı konuldu. Daha önceden de, ben cahilken, format atmaya götürmüştük 700 lira almıştı yıllar önce. Berbat ssd olan Hikvision koymuştu hem de.

Yazık o kadar paraya iyi yapmışsın

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,665
Üyeler
174,014
Son üye
pena666